Vrabotuvanje.com - Доставувач - Скопје - МАДАЛ БАЛ КАФЕ ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

  • МАДАЛ БАЛ КАФЕ ДОО
  • Адреса: Nikola Tesla 9a lok 3, 1000 Скопје

Кафе пекара Joy Café and Bakery основана во 2018 година е место во кое можете да најдете вистински путер кроасани, пецива приготвени со свежи состојки и путер и извонредно арабика кафе. Ние сме артисан пекара и секое пециво или друг производ се прави рачно, со многу труд и посветеност. Имаме два локали од кои едниот на ул. Никола Тесла 9а/3, Карпош 2 и другиот на ул. Луј Пастер 1, Улица Македонија.

Имаме отворени позиции за прием на еден (1) работник на позиција:

ДОСТАВУВАЧ
(полно работно време)
 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование;
  • Со или без претходно работно искуство;
  • Основно познавање на англиски јазик;
  • Основно познавање на работа со компјутери;
  • Поседување возачка дозвола Б - категорија.

Личен профил:

  • Љубезност, педантност, со позитивен став;
  • Одговорна и лојална личност;
  • Флексибилност и динамичност;
  • Самоиницијативност;
  • Склоност за одржување на ред и хигиена. 

Ние нудиме:

  • Работа на полно работно време;
  • Почетна плата од 17. 000 ден, со многу бонуси и можност за брзо покачување.

Работно време:

  • Локалот е отворен за гости 7.30-18 часот од понеделник до петок, 8-16 сабота и 9-16 недела.
  • Работата се изведува во две смени, 6-14, 7-15, 08-16, зависно од потребата.

Доколку сте заинтересирани, Ве покануваме да се пријавите преку полето Брза Апликација или контактирајте не на следниот телефонски број 078/602-201 за да закажеме разговор.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Магацинско работење и логистика изнесува 25.063 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде