Vrabotuvanje.com - Административен работник за во производствен погон - Скопје - СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Административен работник за во производствен погон

Скопје

Рок за пријавување:

 • СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
 
СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 29 годишна традиција, која поради понатамошен развој објавува оглас за
 
АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК ЗА ВО ПРОИЗВОДСТВЕН ПОГОН – ПЕКАРСТВО И СЛАТКАРСТВО 
 
 
Опис на работното место:
 • Колекција на нарачки обработка и кореција  на истите
 • Изработка и корекција  на налози за производство
 • Изработка на фактури, испратници препратници и останати администартивни документи 
 • Конторла следење и истакнување на лагери и планирање на производство 
 • Проверка на шифри  и  системска кореција на истите и известување за истите до Продукт менаџер
 • Проиверка на декларации внес и корекција на истите 
 • Можност и капацитет за изучување и брзо совладување на голем број на шифри и различни готови производи 
 • Контрола на исправност и квалитет на готов производ
 • Контрола на испорака на готов производ 
 • Стандаридизрање на оперативни процеси и административни постапки и пропишување на истите
 • Изработка на протоколи упатсва форми за евалуација за процеси и продукти 
 • Имплементација на стандарди и секојдневна конторла на почитување на истите како и писмено известуивање и пополнување на планови чек листи ецц 
 • Ирзаботка порверка и корекција на останати администартивни и оперативни постапки 
 • Задолжен/а за воспоставување, спроведување и контрола на стандардите во Друштвото согласно законската регулатива; 
 • Задолжен/а за одржување на системот за безбедност на храна и управување со квалитет со цел да овозможи производство на здравствено исправни производи кои ги исполнуваат законските регулативи и барањата за квалитет, како и задоволувањата на барањата на потрошувачите; 
 • Одговорен е за ажурно водење на документацијата;
 • Го одржува HACCP во Друштвото преку одржување на процедурите и сите потребни дополнителни документи;
 • Воспоставува комуникација со клиентите со цел подобрување на квалитетот на целокупното работење и техничките перформанси; 
 • Ги контролира постапките при испорака на готов производ; 
 • Изработка на дневни неделни месечни извештаи и испорака на истите на повисоко ниво
 
Потребни квалификации:
 • Предност е завршено високо образование 
 • Претходно работно искуство минимум 2 години 
 • Одлично познавање на MS Office пакетот
 • Предност е познавање на англиски јазик 
 • Високи комуникациски способности
 
Личен профил:
 • Навремено исполнување на работните задачи со испорачување на квалитетни резултати
 • Амбициозна организирана, одлучна и одговорна личност
 • Способност за водење на тим и развиена професионална  комуникација
 • Лојалност, иницијативност, темелност и  енергичност
 • Самоиницијативност и капаците за напредок и развој 
 • Способност за работа под притисок 


Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија на преку полето Брза Апликација.

Напомена: Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде