Vrabotuvanje.com - Operator në kontakt qendrën - Скопје - ЕВН Македонија
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Operator në kontakt qendrën

Скопје

Рок за пријавување:

  • ЕВН Македонија


EVN Maqedoni dhe kompanitë e saj kryejnë veprimtari në fushën e shpërndarjes, furnizimit dhe prodhimit të energjisë elektrike. 
Kompania ka qenë e pranishme në tregun maqedonas për mbi 15 vite si pjesë e grupacionit EVN AG Austri dhe është një punëdhënës i besuar për punonjësit e saj i cili ofron kushte konkurruese në tregun e punës dhe mundësi të ndryshme zhvillimi. Qëllimi i EVN është të ruajë profesionalizëm të lartë dhe cilësi të vazhdueshme të shërbimeve për klientët e saj. 

КARRIERA NË EVN MAQEDONI 
Nëse dëshironi të jeni pjesë e një ekipi të suksesshëm, për të arritur ambiciet tuaja dhe për të arritur zhvillimin profesional në një 
grupacion ndërkombëtar, si dhe për të kontribuar në rritjen dhe zhvillimin e një prej kompanive më të suksesshme, të aplikoni për

SHPALLJE PËR HYRJE NË BAZËN E KANDIDATËVE POTENCIAL (M/F) për

Operator në kontakt qendrën ( në gjuhën maqedonase dhe shqipe)

KË po kërkojmë?

  • Kandidatët me arsim të mesëm dhe përvojë pune përkatëse të paktën 1 vjet
  • njohuri të shkёlqyera tё MS Office
  • fleksibilitet për punë në  ndërrime dhe punë gjat natës performancë, iniciativë, aftësitë e shkëlqyera të komunikimit dhe aftësia për punë në ekip


ÇKA ofrojmë?

  • Punë në mjedis dinamik të punës, në korniza në të cilat ju do të zhvilloni aftësitë dhe njohuritë tuaja profesionale
  • Ofrojmë parakushte për zhvillimin e potencialit tuaj në fushën profesionale
  • Sigurojmë mjedis pune pozitiv dhe një ekuilibër mes jetës profesionale dhe asaj private
 

SI të aplikoni?
Dërgoni biografinё tuaj tё shkurtë, kopje të diplomave dhe certifikatave dhe letër motivuese në jobs@evn.mk me shënimin “ Për hyrje në bazën e kandidatëve potencial për operator”, më së voni deri mё 22.10.2021.

Mbajmë të drejtën të ju kontaktojmë për pozicione të hapura për të cilat ju plotësoni kushtet, nëse kemi nevojë në të ardhmen
Nё pajtueshmёri me Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, përveç dokumenteve të listuara, duhet të dërgoni edhe deklaratë për  leje shfrytёzimi të tё dhënave personale për nevojat e punёsimit, të cilën mund ta gjeni në linkun vijues  https://www.evn.mk/Careers.aspx.

EVN Maqedoni është një kompani që ofron mundësi barabarta dhe tretman të drejtë gjatë punësimit të të gjithë personave pavarësisht  racës, gjinisë, religjionit, përkatesisë nacionale, llojit të aftësisë së kufizuar ose përkatësisë politike.

Zbuloni botën e EVN dhe shfrytëzoni mundësinë për një zhvillim të shkëlqyeshëm të karrierës tuaj!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
ИТ, Телекомуникации изнесува 45.517 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде