Vrabotuvanje.com - Referent ne front-office në eskpozituren e Dibrës - Дебар - УНИ БАНКА
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Referent ne front-office në eskpozituren e Dibrës

Дебар

Рок за пријавување:

  • УНИ БАНКА


 

Uni banka  u  promovua si  lider në grupën e mesme të Bankave në Republikën e Maqedonis të Veriut.
 
Sot aktivitetet si bankë moderne nuk kufizohen vetëm në punët tradicioanle bankare , por ofrojnë edhe  numër të madhë te shërbimeve duke u shndërruar në institucion financiar universal.
 
Vizioni ynë eshtë që të jemi konstant lider në inoviacionet e tregut,  duke I ndejkur trended e bankave boterore / europiane dhe impementimin e tyre në tregun e vendit, duke u ofruar  beneficione klientëve tanë.
 
Qëllimi ynë eshtë të përzgjedhim kuadër të ri dhe tua mundësojme ta  pervetësojnë  përvojen e punës në bankën tone.
Të punësuarit vazhdimisht edukohen ne trajnime të ndryshme me qellim qe të përparojnë  në karieren e tyre.
 
 
Eja edhe ti ne ekipin tonë....
 
Referent ne front-office në eskpozituren e Dibrës
 
 
Kualifikimet:
  • Te ketë të kryer arsimin e larte (diplome)
  • Njohja e punës me kompjutere 
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Motivim te lartë për realizim te detyrave te dhëna, dhe përfitim I njohurive të reja 
 
Kandidati I zgjedhur duhet te posedojë:
  • Aftësi komunikative dhe organizative, 
  • Orientim ndaj klientëve
  • Te jete I saktë dhe preciz ne punë
  • Afinitet për punë ekipore dhe punë ne presion 
  • Përzgjedhje analitike dhe realizim te detyrave ne afat te dhenë kohor
Te gjitë kandidatët qe I plotesojne kushtet e dhëna , te dërgojne CV ne gjuhën maqedone ne e-mail adresen  jobs@unibank.com.mk ose ne adresen: Maksim Gorki nr. 6 , 1000 Shkup, deri ne 31.10.2021.
 
Pajtohem që Banka të dhënat e mija personale ti analizoj, ti shqyrtoj dhe ti ruaj për nevojat e procesit te rekrutimit deri në kohëzgjatjen e të njejtit, dhe të njejtat të ruhen ne bazën e të dhënave të Bankës.
 
Pelqimin për ruajtjen e të dhënave mundet ta cregjistroni në cdo kohë në linkun në vijim: zlp@unibank.com.mk
 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Банкарство изнесува 34.278 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде