Vrabotuvanje.com - Работник за производство на крофни - Скопје - СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Работник за производство на крофни

Скопје

Рок за пријавување:

  • СПЕЦИЈАЛ - ПРОДУКТ ДООЕЛ Скопје
 
СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 29 годишна традиција, поради понатамошен развој објавуваме оглас за:
 
Работник за производство на крофни
 
Потребни квалификации:
  • Средно образование;
  • Претходно работно искуство од најмалку 2 години;
  • Работење и однесување во согласност со принципите на деловната комуникација и поведение;
  • Познавање на сите услуги кои ги нуди друштвото
 
Одговорности и задачи:
  • Задолжен/а за навремено и квалитетно изработување на производите;
  • Задолжен/а за подготовка на тестото, глазури и филување на производите согласно нормативите и рецептурите;
  • Готовите производи ги реди и пакува во соодветни садови;
  • Се грижи за квалитетот на производите за време на печењето, личната хигиена и хигиената на опремата и просториите;
  • Одговорен е за ажурно водење на документацијата;
  • По завршување на работата ги чисти работните површини, ги собира средствата за работа и ги реди на своето место
  • Обавува и други работи од делокругот на негово/нејзино работење по налог на претпоставените.
 
Вештини и способности:
  • Навремено исполнување на работните задачи
  • Способност за работа под притисок
  • Организираност
  • Лојалност кон друштвото
  • Одговорност
  • Одлучност и  креативност
  • Способност за индивидуална и тимска работа
 
Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете ја Вашата биографија на преку полето Брза Апликација.
 
Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 
Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде