Vrabotuvanje.com - Маркетинг агенти за шпански јазик / Marketing Agents for Spanish - Скопје - ЛИОНЕД ГРОУП ДООЕЛ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Маркетинг агенти за шпански јазик / Marketing Agents for Spanish

Скопје

Рок за пријавување:

 • ЛИОНЕД ГРОУП ДООЕЛ Скопје

Нашата мисија
Фокусот на Lioned Group е овозможување на силна грижа на корисници на разни бизниси ширум светот, користејќи ги најновите иновации. Бараме начини за давање најдобра услуга. Поради тоа, нашите експерти се трудат да ги исполнат сите потреби на Вашата компанија.

Our mission

The focus of Lioned Group is to enable strong care for users of various businesses around the world, using the latest innovations. We look for ways to provide the best service. Because of this, our experts strive to meet all the needs of your company.

Нашата визија
Посветени сме да создаваме можности за раст на Вашиот бизнис. Со постојано унапредување и креативност, нашиот тим лесно се прилагодува и гради ефективни стратегии на брзорастечките индустрии.

Our vision

We are committed to creating opportunities for the growth of your business. With constant improvement and creativity, our team easily adapts and builds effective strategies for fast-growing industries.

Нашите вредности
Потребен е постојан труд во работата и поради тоа, не запираме во пробувањето нови технологии и нови методи. Со тимски дух и грижа на корисниците, Lioned Group остварува долготрајни врски и соработки.

Our values

Constant work is needed in the work and because of that, we do not stop in trying new technologies and new methods. With team spirit and customer care, Lioned Group achieves long-lasting connections and collaborations.


Lioned Group е во потрага по 
Lioned Group is looking for

​МАРКЕТИНГ АГЕНТИ ЗА ШПАНСКИ ЈАЗИК/
MARKETING AGENTS FOR SPANISH LANGUAGE

Потребни квалификации:​

 • Одлично познавање шпански јазик
 • Познавање на работа на компјутер
 • Креативна, проактивна, иновативна личност

Requirements:​

 • Fluent in Spanish Language
 • Knowledge of computer work
 • Creative, proactive, innovative person

Опис на работно место:​

 • Контактирање на новите / постоечки клиенти на редовна основа за да ги задржите / изградите долготрајните односи и да обезбедите високо ниво на задоволство на клиентите.
 • Фокусирање на можноста за зголемување на бизнисот што доаѓа од постојните клиенти
 • Следење на повратни информации и барањата на клиентите

Job Description:​

 • Contacting new / existing clients on a regular basis to maintain / build long-term relationships and ensure a high level of customer satisfaction
 • Focusing on the opportunity to grow the business that comes from regular customers
 • Tracking customer feedback and requests 

Личен профил:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Вредна, позитивна, ведра личност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Креативна, проактивна, иновативна личност
 • Одговорност и способност за организација

Personal Traits:

 • Great communication skills
 • A hardworking, positive, cheerful person
 • Flexibility and adaptability
 • Responsibility and ability for organization

Што нудиме:

 • Конкурентна плата 
 • Систем на наградување
 • Можност за личен и професионален развој и можности за напредок во кариерата
 • Модерни канцеларии во центарот на Скопје
 • Team building и корпоративни настани
 • Пријатна работна атмосфера, со млади и талентирани колеги
 • Професионални обуки

We Offer:​

 • Competitive salary
 • Reward system
 • Opportunity for personal and professional development and opportunities for career advancement
 • Modern offices in the center of Skopje
 • Team building and corporate events
 • Professional training
 • Pleasant working atmosphere, with young and talented colleagues

Сите заинтересирани кандидати можат да пратат своја Професионална Биографија (CV), електронски, преку полето „БРЗА АПЛИКАЦИЈА“.
Повеќе информации на контакт тел.: 071 205 227.

All interested candidates can send their Professional Curriculum Vitae (CV), electronically, over the field "Fast Apply".
For more information: 071 205 227.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Маркетинг, ПР и Медиуми изнесува 28.527 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде