Vrabotuvanje.com - Супервизор - Скопје, Битола и Струмица - ФРИКОМ БЕОГРАД ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје, Битола и Струмица

Рок за пријавување:

  • ФРИКОМ БЕОГРАД ДООЕЛ

Nomad Foods е европска водечка компанија за замрзната храна и една од најголемите во светот. Портфолиото на одличните брендови на компанијата кое ги вклучува Birds Eye, Findus, Iglo а од неодамна и Ledo и Frikom со генерации им служи на локалните европски пазари и се залага за храна која е со одличен вкус и висок квалитет.

Како дел од семејството Nomad Foods, компанијата ФРИКОМ Београд Дооел, објавува оглас за вработување на персонал за територијата на град Скопје, Битола и Струмица за следната позиција:

СУПЕРВИЗОР

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС – завршено вишо или високо образование.
  • Работно искуство од минимум 2 години во областа.
  • Одлично познавање на MS Office (word, excel).
  • Возачка дозвола Б-категорија / активен возач.


Краток опис на работните обврски:

  • Следење на дневни рути на комерцијалистите за кои е одговорен.
  • Следење на продажбата и преземање активности за зголемување на продажбата.
  • Контролирање на продажните објекти за кои е одговорен.
  • Развивање и одржување на односи со клиентите.
  • Следење и грижа за наплата.


Потребни вештини:

  • Високо развиени комунаникациски и лидерски способности.
  • Способност за индивидуална и тимска работа.

Вашата професионална биографија можете да ја доставите преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака на апликацијата оглас за „Супервизор“.

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде