Vrabotuvanje.com - Архивар - Куманово - ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Куманово

Рок за пријавување:

 • ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ

 

Фабрика за заварени цевки 11 ОКТОМВРИ А.Д. Куманово представува производствен гигант не само во рамките на Република Северна Македонија и Балканот, туку и многу пошироко, како препознатливо име за производство на електро заварени цевки и профили со висок квалитет.

Фабриката е акционерско друшво со доминантен приватен капитал, располага со поголем број на производни капацитети за производство на заварени челични цевки и профили скоро од сите видови и големини, како и нивна соодветна антикорозивна заштита, со што се вбројува како еден од најзначајните производители на овие производи и важи за сигурен партнер со долгогодишна традиција.
 

Архивар 1 извршител


 
Пријавените кандидати за оваа позиција потребно е да ги исполнуваат следните услови:
 • Стручна подготовка: ССП
 • Со или без работно искуство 
 
Работни задачи:
 • Го води општиот, строго доверливиот и доверливиот деловодник и други помошни книги во врска со архивското работење;
 • Прима,заведува,распоредува и доставува примена пошта;
 • Прима,заведува и отпрема акти на Фабриката;
 • Ги спроведува и чува завршените предмети како е пропишаносоакти на надлежнитеоргани и на Фабриката;
 • Врши и други работниз адачи во рамките на својата стручност, по налог на претпоставениот.
 • Ги почитува донесените правила и мерки за БЗР и ППЗ
 
Од кандидатите за бараните позиции се очекува да ги поседуваат следните вештини,  способности и лични особини:
 • Организираност и ефикасност 
 • Способност за тимска работа
 • Работа со дадени рокови
 • Следење на интерните правила и процедури
 • Самоиницијативност и самокритичност
Заинтересираните кандидати ЗАДОЛЖИТЕЛНО да ги достават следните документи:
 • Кратка биографија (CV)
 • Доказ за завршено образование
 • Доказ за вештините ако поседува
Сите погоре наведени документи треба да бидат испратени преку полето Брза Апликација, или на адреса:  11 Ноември 87 А, Куманово, со назнака "за оглас за вработување за Архивар ”  или доколку документите се по е-маил истото да биде наведено во subject line.   
 
Ве молиме Вашите документи да ги доставите стриктно на погоре наведените адреси, во спротивно нема да се земат предвид. 
 
Врз основа на прегледаните документи, кандидатите кои што ги исполнуваат условите и ги доставиле бараните документи ќе бидат повикани на интервју и тестирање. 
 
Со испраќање на биографија за работа, кандидатот дава изрична согласност ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ АД КУМАНОВО да врши обработка на личните податоци на кандидатот, како и да ги чува во збриката на личните податоци, за потребите на процесот на регрутација и селекција на кандидати за вработување, се додека има потреба од истите, по што истите ќе бидат избришани согласно Законот за заштита на личните податоци , но не подолго од 1 година од денот на испраќање. 
Кандидатите можат во секое време да ја повлечат согласноста за обработка на нивната кратка биографија преку испраќање на известување на електронска пошта на која аплицирале.

ФЗЦ 11 Октомври АД Куманово

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Административни професии изнесува 20.922 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде