Vrabotuvanje.com - Помошник кувар - Скопје - ЕСИ ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Помошник кувар

Скопје

Рок за пријавување:

  • ЕСИ ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ Скопје

За вработување кај нашиот соработник-познат ресторан во центарот на Скопје, потребен/-на е:

Помошник кувар (скараџија) –реон Скопје

Задачи:
  • Подготовка на месо и месни производи;
  • Подготовка на морска храна; 
 
Бараме:
  • Завршено ССС;
  • Претходно работно искуство од најмалку една година;
  • Поседување на висок степен на личен интегритет;
  • Развиени интерперсонални вештини;
 
Нудиме:
  • Работа во 2 смени: прва смена од 08.00-15.30 часот и втора смена од 15.30-23.00 часот, како и меѓусмена по договор;
  • Солидни  и навремени месечни примања;
  • Обезбеден топол оброк;
  • Можен почеток: Веднаш;
  • Вработување на неопределено време;
  • Годишен одмор: согласно ЗРО и колективен договор;
Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги преку полето Брза Апликација и наведете ја позицијата за која аплицирате.
 
Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените квалификации треба да достават своја биографија и да наведат во електронската пошта за која позиција аплицираат. 
 
Апликацијата на која не е наведно работното место нема да се земе во предвид.
 
Доколку не бидете одбрани за оваа позиција, Вашите биографии ги чуваме во нашата датабаза со можност за повикување на идни соодветни огласи.
 
Доколку не сакате Вашата биографија да биде сочувана, наведете ја таквата информација во Вашата електронска порака.
 
ЕСИ (Employment Services International)
ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Туризам и Угостителство изнесува 20.094 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде