Vrabotuvanje.com - Работник во одржување на производни табли - Скопје - Kromberg & Schubert Macedonia Sk DOOEL
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Работник во одржување на производни табли

Скопје

Рок за пријавување:

 • Kromberg & Schubert Macedonia Sk DOOEL

KROMBERG & SCHUBERT is a global industrial group primarily active in automotive industry, comprises four business units: Cables, Оn-board networks, Plastics Technology and Mechatronics. It provides its products to the largest European car manufacturers (VW, BMW, AUDI, Mercedes, Škoda...), and employs over 50,000 people worldwide in more than 40 different locations

KROMBERG & SCHUBERT е глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни единици: Кабли, On-board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника. Своите производи ги пласира кај најголемите европски производители на автомобили (VW, BMW, AUDI, Mercedes, Škoda...) и вработува преку 50.000 луѓе ширум светот на повеќе од 40 различни локации.

OPEN POSITION in Skopje

Во моментов бараме кандидат за позицијата: 

РАБОТНИК ВО ОДРЖУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДНИ ТАБЛИ

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & Schubert  for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & Schubert  за своите производствени потреби, вработува до 2.000 работници. Нашата  компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција:

РАБОТНИК ВО ОДРЖУВАЊЕ НА ПРОИЗВОДНИ ТАБЛИ

Одговара пред Водачот на група во одржување. Изведува стручна механичка работа во делот на одржување, поправки и инсталација на сите механички системи , машини и опрема . Секојдневните работни обврски вклучуваат  но не се ограничени на:

 • Сечење, мерење и составување  на таблите за производство
 • Изработка, поправки и модификации на таблите за производство и останатите придружни елементи
 • Составување, изработка и мерење на сталажите за поставување на материјалите за производство
 • Инсталација, монтирање, демонтирање и одржување на машините во објектот;
 • Превентивно и редовно одржување на опремата и машините за работа;
 • Монтирање, позиционирање, зацврствување и поврзување на делови од опремата, користејќи разновидни    рачни и електрични алати;
 • Лемење, дупчење, зачепување, жлебување и идентификација на дупки за шрафови, користејќи преси за дупчење и подвижни дупчалки


Потребни услови:

 • Завршено средно образование (технички струки);
 • Претходно работно искуство во областа од мин.2 год;
 • Основно познавање на англиски јазик
   

Општи барања:

 • Способност за работа во 3 смени
 • Способност за читање и следење на работни упатства
 • Тимски дух и одговорност
 • Добри организациски способности
We offer:
 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization 
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English  language using the Apply option.

Only applications submitted within the deadline will be taken in consideration.

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски или германски јазик преку полето Брза Апликација.

Само апликации испратени во рокот ќе бидат земени во предвид.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде