Vrabotuvanje.com - Техничар – Електричар - Скопје - Kromberg & Schubert Macedonia Sk DOOEL
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничар – Електричар

Скопје

Рок за пријавување:

 • Kromberg & Schubert Macedonia Sk DOOEL

KROMBERG & SCHUBERT is a global industrial group primarily active in automotive industry, comprises four business units: Cables, Оn-board networks, Plastics Technology and Mechatronics. It provides its products to the largest European car manufacturers (VW, BMW, AUDI, Mercedes, Škoda...), and employs over 50,000 people worldwide in more than 40 different locations

KROMBERG & SCHUBERT е глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни единици: Кабли, On-board мрежи, Пластична технологија и Мехатроника. Своите производи ги пласира кај најголемите европски производители на автомобили (VW, BMW, AUDI, Mercedes, Škoda...) и вработува преку 50.000 луѓе ширум светот на повеќе од 40 различни локации.

OPEN POSITION in Skopje

Во моментов бараме кандидат за позицијата: 

ТЕХНИЧАР – ЕЛЕКТРИЧАР

In Macedonia, in the Skopje region, KROMBERG & Schubert  for their production needs, employs up to 2.000 workers.

Во Македонија, во Скопскиот регион, KROMBERG & Schubert  за своите производствени потреби, вработува до 2.000 работници. Нашата  компанија бара кандидат кој ќе стане дел од нашиот тим за следната работна позиција:

ELECTRICAL TECHNICIAN


Припаѓа во Одделот за  Индустриски инженеринг. Одговара пред Водачот на тим за одржување на тест-табли. Секојдневните работни обврски вклучуваат  но не се ограничени на:

 • Инсталирање и промена на тест-модулите, како и делови за тест-модулите
 • Одржување и поправки на таблите за тестирање и модулите согласно стандардите во компанијата
 • Планирање и вршење на редовно одржување и поправки на тест-таблите
 • Одржување на податоци за квалитет (одржување, поправки, време на застој)
 • Врши проверка на модулите и резервните делови


Потребни услови:

 • Способност за работа со компјутери (Excel и PowerPoint)
 • Работно познавање на англиски јазик

Општи барања:
 • Завршено средно образование (технички струки)
 • Претходно работно искуство од мин.2год.во одржување
 • Тимски дух
 • Способност за следење раб.инструкции
We offer:
 • Full support of a fast growing international corporation
 • Stability and self-actualization 
 • Possibility for further professional growth
 • Good working conditions

If you find the position interesting and you match the requirements, please send your cover letter and your professional CV in English  language using the Apply option.

Only applications submitted within the deadline will be taken in consideration.

Ако сте заинтересирани за позициијата и вашиот профил одговара на барањата, ве молиме испратете го вашето мотивациско писмо и биографија на англиски или германски јазик преку полето Брза Апликација.

Само апликации испратени во рокот ќе бидат земени во предвид.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде