Vrabotuvanje.com - Техничар во лабораторија - Скопје - АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничар во лабораторија

Скопје

Рок за пријавување:

 • АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
 


ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство  на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи,
 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:
Техничар во лабораторија
 
 

Техничарот во лабораторија ќe биде дел од тимот на контрола на квалитет. Техничарот во лабораторија раководи и управува со опремата за деструктивни лабораториски мерења на завари, извршува анализа на добиените мерења и постапува соодветно со работните инструкции и правилата во компанијата, како и  изготвува извештаи и сертификати за сериите и производите кои се контролирани во лабораториски услови. Грижа за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа, како и да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.

Работата се извршува во смени со обезбеден топол оброк во сите смени и организиран превоз од Скопје, Куманово, Велес и Свети Николе до просториите на компанијата.

 
Квалификации на кандидатите:
 • IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), работно искуство до 2 години во областа на контрола на квалитет.
 • Потврдува дека потребните критериуми и методи на контрола се во согласност на индустриските и законските регулаторни барања и соодветно ги следи.
 • Врши ревизија на линијата за производство, по случаен избор врши преглед на производи во-процес и готови производи, според определени барања на секоја поединечна програма за ревизија и проверка на состојбата.
 • Компјутерски вештини, одлично познавање на Microsoft Office
 • Познавање на Англиски јазик

Конкурентски предности:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност

Кандидатите треба да ја приложат следнава документација
1, Мотивациско писмо за аплицирање на огласот;
2, Биографија (CV);,
3, Доказ за завршено образование;
4. Дополнителни дипломи и сертификати.
 
Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.
 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува  еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .
 
Документите треба да се достават до „ АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за “ Техничар во лабораторија” до Сектор за управување со човечки ресурси преку полето Брза Апликација.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Магацинско работење и логистика изнесува 25.063 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде