Vrabotuvanje.com - Асистент на извршен директор - Скопје - ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Асистент на извршен директор

Скопје

Рок за пријавување:

 • ТИГО ФАЈНАНС ДООЕЛ

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нудиме брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому.
 
Нашиот тим се состои од професионалци од областа на финансии, грижа за корисници и ИТ. Поради брз раст на компанијата и ширење на мрежата подружници, повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата:
 
 
Асистент на извршен директор
 
 
Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон исполнување на обврски, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во комуникацијата со сите колеги
 
 
Позицијата вклучува:
 • Обезбедување на конзистентност и одговорност при извршување и исполнување на зададените обврски, задачи или проекти во рамки на управувачката структура на компанијата;
 • Остварување контакти помеѓу извршниот директор, вработените, клиентите и други надворешни партнери;
 • Вршење истражување и спроведување на податоци за подготовка на документи или понуди и слично за презентација и одобрување, доколку е потребно;
 • Менаџирање во целост сите состаноци, присуствува, води забелешки и изготвува записник од истите.;
 • Во целост презема одговорност врз агендата и календарот;
 • Координација и поддршка при изработка на месечни извештаи кон Групација;
 • Менаџира настани надвор од канцеларијата и врши подготовка на планот на активности (аранжмани за патување, сместување, друго.);
 • Управува со протокот на информации во менаџментот на компанијата на навремен и прецизен начин;
 • Информира за запазување на рокови, информации поврзани со внатрешна и надворешна комуникација – белешки, е -пошта, извештаи и друго;
 • Извршува и други работни задачи како што е управување со административната работа и/или потпишување на документи; 
 • Репортира директно пред извршниот директор на компанијата. 
 
Профил на кандидат:
 • Докажано раководно искуство како извршен асистент или друго релевантно искуство во административната поддршка;
 • Високо ниво на познавање на Англиски јазик (пишување и комуникација);
 • Способност за работа со напредни компјутерски апликации (Microsoft package, Outlook is a must, Project management tools, other);
 • Способност за организирање на обврските според приоритетност и исполнување рокови;
 • Проактивен пристап кон решавање на проблеми со силни вештини за донесување одлуки;
 • Способност за носење одлуки во кратка временска рамка;
 • Професионално ниво вербални и писмени комуникациски вештини.
 
Услови од компанијата:
 • Современа и најнова технологија
 • Можност за напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија
 
Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да изгради цврсто фокусирана организациска култура, Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на македонски или англиски јазик преку полето  Аплицирај.
 
Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите во Законот за работните односи. ТИГО Фајнанс го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.
 
Со аплицирање, кандидатот изјавува дека е согласен неговите лични податоци наведени во прикачените документи да бидат собрани и обработувани од ТИГО Фајнанс, во согласност со Законот за заштита на лични податоци. Кандидатот изјавува дека е запознаен дека неговите лични податоци се собираат и обработуваат со цел избор на кандидат за позицијата за која аплицира, како и за контакт во случај на отворање на нови позиции кои одговараат на профилот на кандидатот, и се чуваат во времетраење од 1 година. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци.
 
 
Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје
Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Економија, Финансии и Сметководство изнесува 28.521 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде