Vrabotuvanje.com - Електроинженер - Куманово - РАПИД БИЛД ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Електроинженер

Куманово

Рок за пријавување:

 • РАПИД БИЛД ДОО

 

РАПИД БИЛД ДОО Куманово
има потреба од следната работна позиција:

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР
РЕОН КУМАНОВО
 

Потребни квалификации:
 • Образование ВСС Електротехнички факултет;
 • Работно искуство на иста или слична позиција;
 • Задолжително познавање на англиски јазик;
 • Одлично познавање на работа со компјутер
 
Одговорности и задачи:
 • Дел од тимот за електро -одржување на опремата;
 • Грижа за одржување на опремата во исправна состојба;
 • Дијагностицирање на дефекти на електронски и електрични делови и системи;
 • Го координира  работењето од областа на електро  -одржување во секојдневното работење на своите тимови;
 • Се грижи за заштита и унапредување на животната средина;
 • Извршува активности поврзани со планирање организирање и кординација на сите активности во одржувањето од својата  зона;
 • Соработува со одговорните лица од производство со цел проектирање на оперативни активности за интервенција;
 • Учествува во имплементација на нови проекти;
 • Изработува неделни и месечни извештаи за обемот и квалитетот на извршените работни задачи;
 • Планирање и распоред на активности за редовно одржување,  подготовка на извештаи и оптимизација на залихи на резервни делови;
 • Водење планови за производство изработка на листи за обука;
 • Работа врз основа на дневни, месечни и годишни планови за производство;
 • Организирање и архивирање документација за тековната работа.
 • Изработува првична проценка на обемот на работа, распоредот и ресурсите потребни за успешно завршување на проект.
 • Координација, надзор и учество во изведба на договорените проекти.
 • Води и изготвува градежни дневници и градежни книги, месечни извештаи за проектите со кој управува.
 • Подготвува и ги кооринира набавките на потребените инсталациони материјали и опрема.
 • Координација со инвеститорот, надзорниот инженер и останатите изведувачи за време на реализација на проектот.
 • Ја представува компанијата на сите координативни проектни состаноци.
 • Изготвува изведбената проектна документација за проектите
 
Личен профил:
 • Способност за самостојна и тимска работа;
 • Високо развиени комуникациски и организациски вештини;
 • Одлични аналитички способности;
 • Професионален и позитивен однос;
 • Желба за работа и напредок во кариерата;
 • Амбициозност и мотивираност за развој и унапредување.
 
Доколку се исполнуваат бараните квалификации и компетенции потребно е кандидатите да испратат CV преку полето Брза Апликација или да се јават на телефонски број 075/289-790. 
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Градежништво, Геодезија и Геологија изнесува 25.150 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде