Vrabotuvanje.com - Оперативен менаџер - Ресорт Маврово, с.Маврово - Ресорт Маврово
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Оперативен менаџер

Ресорт Маврово, с.Маврово

Рок за пријавување:

 • Ресорт Маврово

Ресорт Маврово (Хотел Бистра, Хотел Спорт, Хотел Смрча и Хотел Лоџ, како и Ски Центар Маврово) кое е место за одмор и рекреација на фамилии со деца, спортски припреми на професионални спортски организации и канцеларија за работа на индивидуалци и организации во сите годишни времиња.), објавува оглас за работна позиција Оперативен Менаџер.

Доколку сакаш да бидеш дел од нашиот тим и да работиш за една успешна компанија аплицирај за работното место

ОПЕРАТИВЕН МЕНАЏЕР НА РЕСОРТ МАВРОВО

 

Работни одговорности на Оперативниот Менаџер:

 • Одговорен за непречено функционирање на сите сектори/оддели во склоп на хотелите во РЕСОРТ МАВРОВО
  • Одговорен за оперативните функции на Сектор Ресторан, Сектор Кујна, Сектор Сместување, Сектор за техничко одржување и Сектор за набавки и логистика.
 • Целосно познавање на внатрешната оперативна работа на хотелот, вклучувајќи ги цените на собите, правилата на хотелот, специјалните понуди, достапноста, ВИП гостите, хотелските настани и многу повеќе.
 • Контрола на оперативната состојба на просториите и контрола дали се во предвидените стандарди и критериуми за услужување на гостите.   
 • Поддршка на раководителите во сите аспекти на водење на тимови. 
  •  Одржување редовни состаноци на оперативниот тим со целиот HOD (неделно/месечно)
  • Имплементација на процедури и процеси во сите сектори и контрола на нивното спроведување при рутински оперативни проверки. Насоки од Генерален Менаџер треба да се преземат каде и да е потребно.   
  •   Следење на барањата и набавките на секој оддел и и решавање на проблемски ситуации 
  • Учество во управување и следење на приходите со искуство во буџетирање, P&L и прогнозирање.
 •  Редовна ад хок проверка и контрола на залихите (квалитет, ново на залиха, рок на траење и сл) во соработка со секторски менаџери.
 • Редовна контрола и проверка на поставените системи за греење и ладење, за нивното непречено функционирање, соработка и изнаоѓање на брзи и ефикасни решенија и сервиси за нивно редовно одржување.
 • Проверка на сите сектори со нивните соодветни менаџери за чистота, амбиентот, подготвеноста за услуга, изглед и однесување на персоналот и култура на гостопримство.
  • Одговорен е за координација помеѓу сите сектори за непречено и ефикасно работење.
  • Обезбедува проценка и преглед на задоволството на клиентите и процесот на обновување на услугите
  • Врши контола и е одговорен за развој на вработените
  • Врши контрола на обуката на персоналот (квалитет и континуитет) во согласност со Програмата за менторство

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

 • Високо изразени комуникациски и интерперсонални вештини
 • Вештини за преговарање и презентација
 • Позитивна, флексибилна и проактивна личност
 • Градење на тимска работа
 • Развивање на другите вработени во тимот
 • Планирање, Буџетирање, Организација на работата 
 • Решавање на проблеми и Одлучување

Потребни квалификации:

 • Познавање на англиски јазик (говор и пишување). Познавање на друг јазик се смета за предност;
 • Високо образование, предност од областа на Економски факултат, Туризам и Угостителство и сл.
 • Искуство на иста или сродна работна позиција во областа на хотелиерството од мин. 5 години ќе биде предност;
 • Вештини за работа со компјутер; Познавање на Microsoft Office: Word, Excel, Power Point, Internet, социјални мрежи

Доколку станете наш вработен добивате:

 • Вработување на определено време со можност за продолжување и на неопределено време согласно перформансите на кандидатот
 • Можност за напредок, награди и бонуси;
 • Обуки и тим билдинг активности;
 • 50% попуст на сместување во нашите сместувачки капацитети како и 20% попуст во ресторанот во хотел Бистра
 • Дополнителни бенефиции согласно работната позиција

Локација: Маврово (по потреба и во канцеларија со седиште во Скопје)

Тип на вработување: Полно работно време

Како да аплицирате:

Пратете ни го Вашето CV и Мотивационо писмо преку Брзата Апликација и во subject наведете Оперативен Менаџер.

Рок за пријавување на огласот:  20.02.2023

Disclaimer:

 • Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат бараните критериуми и компетенции и кои ќе имаат комплетна апликација;
 • Кандидатите во процесот на селекција ќе бидат тестирани;
 • Кандидатот со испраќање на апликацијата се согласува истата да остане во базата на кандидати на компанијата;
 • РЕСОРТ МАВРОВО е горд работодавач кој дава еднаква шанса на сите.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Менаџмент изнесува 39.113 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде