Vrabotuvanje.com - Оператори на машина во автомобилска индустрија - ТИРЗ Бунарџик - ИПРОТЕКС Технички Текстил ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Оператори на машина во автомобилска индустрија

ТИРЗ Бунарџик

Рок за пријавување:

 • ИПРОТЕКС Технички Текстил ДООЕЛ
 • Адреса: ТИРЗ бр.15, Илинден, 1041 Скопје

Врз основа на член 22 и член 23 од Законот за работни односи (Пречистен текст „Службен весник на РМ“ бр.62/05, бр.161/2008, бр.130/2009, бр.50/2010, бр.52/2010, бр.124/2010, бр.47/2011, бр.11/2012, бр.39/2012, бр.13/2013, бр.25/2013, бр.170/2013, бр.187/2013, бр.113/2014, бр.20/2015, бр.33/2015, бр.72/2015, бр.27/16), Друштво за производство, трговија, преработка и услуги ИПРОТЕКС ТЕХНИЧКИ ТЕКСТИЛ ДООЕЛ Илинден, со седиште на ул.”Технолошка Индустриска Развојна Зона” бр.15  Илинден/Илинден, вработува:

ОПЕРАТОРИ НА МАШИНА
во автомобилска индустријаИПРОТЕКС ТЕХНИЧКИ ТЕКСТИЛ ДООЕЛ Илинден/ Скопје има потреба од 4 (четири) 
работници, во производствениот погон во ТИРЗ- Бунарџик.Потребни квалификации:
 • Претходно работно искуство од 1 до 3 години во производствена средина (пожелно е искуство во полето на автомобилската индустрија)
 • Мотивација за надградување на работните вештини

Личен профил:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност

Опис на работни задачи:
 • Способност да ги разбира, следи и применува инструкциите во процесот на производство
 • Висока посветеност на постигнување на бараниот квалитет на производот
 • Да ракува со производствените машини со бараната стапка на продуктивност

Услови за работа:
 • Колегијална и пријателска работна атмосфера;
 • Редовни месечни примања;
 • Редовен работен однос со дневно 8-часовно работно време, (сменска работа-
 • прва, втора, трета смена)
 • Обезбеден транспорт од и до работното место и храна;
 • Исплата на додатоци на плата согласно позитивните законски прописи и
 • Можност за лично и професионално надоградување.

Ве замолуваме да ни ги испратите Вашите апликации/ кратки биографии на македонски јазик, преку полето Брза апликација.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде