Vrabotuvanje.com - Инжeнер за квалитет на систем - Скопје - Johnson Matthey
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Инжeнер за квалитет на систем

Скопје

Рок за пријавување:

 • Johnson Matthey
 
 
Инжeнер за квалитет на систем
Локација: Скопје, Македонија
 
Clean Air Division е светски лидер во производство и развој на технологии за авто катализатори. Ги користиме нашите знаења за креирање иновативни производи кои играат клучна улога во намалување на штетните гасови и подобрување на квалитетот на воздухот, животната средина, даваме целосна поддршка на нашите клиенти со цел исполнување на законските барања на глобално ниво.
 
Џонсон Мети има потреба од Инжeнер за квалитет на систем кој ќе му се придружи на тимот за Осигурување на квалитет во фабриката за автокатализатори во Скопје, Северна Македонија.

 
Главни одговорности
 • Да потврди дека докумените од сите оддлеи на ЏММК се во согласност со системот за контрола на документирани информации. Проверка и регистрација на сите интерни документи во регистарот на документи.
 • Да ги сумира специфичните барања на добавувачот, клиентите и внатрешните барања на Џонсон Мети од официјалните документи и веб-порталите во системот за управување со квалитет. Да ги прегледа и регистрира сите надоврешни документи во регистарот за документи.
 • Да се осигура дека сите барања за квалитет на клиентот се пренесени во фабриката преку интерните документи и системи.
 • Да учествува и да го поддржи процесот на воведување на нови производи (APQP) во фабриката.
 • Да осигура навремено и точно креирање и менување на ЏMMK интерните документи и системи.
 • Да го зголемува нивото на свесност за квалитет во организацијата. 
 • Да осигура одржување и постојано подобрување на системот за управување со квалитет користејќи пристап на ризик и можности.
 • Да идентификува можности за постојано подобрување и имплементација на приципи за најдобра пракса, во насока на подобрување на перформансите и операциите.
 • Да преземе било какви други должности кои се во согласност со вештините и способностите на вработениот, а кои се соодветно појаснети.
 
Дали сте Вие идеалниот кандидат и имате?
 • Универзитетска диплома (Инженер / Технички науки)
 • Познавање на системите за квалитет 
 • Задолжително е добро владеење на англискиот јазик
 • Напредно ниво на познавање на MS Office пакетот (Excel, Word, PowerPoint)
 • Добри организациски и комуникациски способности, менаџирање на време
 
Позицијата подразбира работа во админ: 8.30 – 16.30часот

 
Како да аплицирате:
Интерните кандидати треба да го информираат својот претпоставен за нивната намера за аплицирање. 
 
Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, ве молиме аплицирајте на следниот линк: https://bit.ly/400g7Ru

 
Краен рок за аплицирање: 01 февруари 2023
Аплицирај
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде