Vrabotuvanje.com - Менаџер за продажба и развој - Скопје - П.И.К. КО ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Менаџер за продажба и развој

Скопје

Рок за пријавување:

 • П.И.К. КО ДООЕЛ
 • Адреса: ул.1523 К.Вода, 1000 Скопје
 
П.И.К.Ко ДООЕЛ e интернационална компанија од Скопје  со повеќе од 21 години посветено и успешно работење на Македонскиот пазар  во областа на трговија со суровини за сите области на прехранбената индустрија. 
 
Во текот на целиот период  П.И.К.Ко  расте  и се развива во континуитет. Порастот и развојот се резултат на упорното и фокусирано работење на целиот тим, како и на верувањето на менаџментот дека човечкиот ресур е најважниот ресур за една успешна приказна што треба да се креира и да трае  и токму поради тоа се прават различни видови на инвестиции во човечките ресурси.
 
Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим и својот професионален развој  да го градите во една димамична средина …
 
Придружете ни се и аплицирајте за нова отворена  работна позиција  поради проширување на програмата и обемот на работa
 

Менаџер за продажба и развој 
За продажба на суровини од сите области на прехранбената индустрија (кондиторијата,пекрарството, млечната или месната инудстрија) 

Одговорности и задачи:

 • Планирање и организирање на продажни активности;
 • Развивање и одржување на односи со клиенти, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти;
 • Технолошка помош и подршка на клиентите при имплементирање  на суровините од кондиторијата, пекрарството, млечната или месната инудстрија ;
 • Следење на продажбата и превземање на активности за  незиното  проширување со нови  суровини;  
 • Истражување на пазарот ;
 • Патувања и посета на клиенти низ  територијата на Р Македонија;  


Потребни квалификации:

 • Високо образование – предност имаат лицата со завршен технолошки факултет, но доколку  кандидатите ги имаат потребните останати квалификации образованието не е од пресудно значење. 
 • Комерцијално и технололошко знаење за суровините од прехранбената индустрија 
 • Предходно искуство во продажба на суровини од области на прехранбената индустрија,  кондиторијата, пекрарството, млечната и ли месната инудстрија – ќе се смета за предност; 
 • Возачка дозвола Б категорија ;
 • Одлично познавање на англиски јазик,  познавање на дополнителни јазици се сметаат за предност ;


Профил на личност:

 • Комуникативна, динамична и одговорна  личност
 • Самоиницијативност, способност за решавање на работни проблеми, флексибилност
 • Комуникациски и продажни вештини 
 • Информираност и успешност за пратење на пазарот и конкуренцијата 
 • Деловен и професионален однос
 • Желба за професионален напредок  и желба за докажување и задржување на конкретната позиција без брзи и непредвидливи откажувања


Ние Ви нудиме:

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Континуиран личен и професионален напредок
 • Дополнителни пакети на бенефиции и усовршувањаДоколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија преку полето Брза Апликација.

Напомена:
Сите пристигнати биографии  се  доверливи и така ќе бидат третирани. Со испраќањето на вашата кратка биографија 

Запознаени сте и согласни  дека вашите податоци ќе бидат обработени за  потребите на селекцијата на кандидатите и  ќе бидат зачувани додека трае целиот процес , а  истите се потребни   со цел  компанијата да стапи во контакт со вас. 

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Останато изнесува 22.029 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде