Vrabotuvanje.com - Координатор на проекти - Скопје - Жито Лукс АД Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Координатор на проекти

Скопје

Рок за пријавување:

 • Жито Лукс АД Скопје

 

ЖИТО ЛУКС АД Скопје, водечка Компанија од областа на прозводство на леб, брашно и пекарски производи, поради проширување на својот тим , има потреба од:
 
КООРДИНАТОР НА ПРОЕКТИ
      

Работни задачи:

 • Го води проширениот тим, од надворешни и внатрешни соработници за проекти, и обезбедува активно вклучување на сите членови, со цел да се исполни целта на проектот и да се оптимизира тековната проектна активност.
 • Ја утврдува проектната поделба, планот и целите на проектот; постојно ги соопштува/информира  главните засегнати страни за статусот или состојбата за извршување на планот. (вклучувајќи контрола на трошоците)
 • Соработка со локалните власти што овозможува навремено лиценцирање на сите проекти
 • Обезбедува администрирање на проектот согласно процедурите на компанијата, и ја обезбедува потребаната документација
 • Директна контрола врз административните елементи на проектот: трошоците за проектот, капексот, користењето на ресурсите, системот за известување итн., со цел да се постигнат одобрените цели.
 • Изготвува список на инвестициски проекти (CAPEX) што ги зема предвид потребите за равој на инфраструктура, како и производствените и деловните потреби.
 • Го почитува и обезбедува распоредувањето/спроведувањето на процедурите и упатствата во врска со управувањето со системите за квалитет, животната средина, безбедноста и здравје при работа, безбедноста на храната.
 • Соработува и води евиденција од доменот Заштита и Безбедност при работа

Потребни квалификации:

 • Диплома од Техничките Факултети (Машински, Електро, Градежен и сл.)
 • Работно искуство
 • Познавање на Англиски јазик
 • Познавање на Microsoft Office пакет
 • Предност имаат кандидати со положен стручен испит за Безбедност и здравје при работа

Кандидатите треба да испратат кратка биографија (CV)  не подоцна од 31 Мај 2023година, на следната адреса ЖИТО ЛУКС АД Скопје, бул. Македонско Косовска Бригада бр. 44, Скопје или електронски преку Брзата Апликација. Само најтесниот избор на кандидати ќе биде контактиран. Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Менаџмент изнесува 39.113 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде