Vrabotuvanje.com - Архивар и административен асистент - Македонски Брод - ДПТУ АТС АММО ДООЕЛ Самоков Македонски Брод
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Архивар и административен асистент

Македонски Брод

Рок за пријавување:

 • ДПТУ АТС АММО ДООЕЛ Самоков Македонски Брод
 • Веб страна: https://atsammo.mk/

                                                                  

АТС АММО Дооел, Самоков,  Македонски Брод  е компанија за производство на муниција. Компанијата работи, повеќе од 40 години и стои рамо до рамо со светските компании. Компанија која веќе стана препознатлива на светскиот пазар, по својот кавалите и успехот на работа. Локација Самоков, Македонски Брод ул. Населено место без уличен систем , Самоков, Маедонски Брод.

Поради проширување на тимот ДПТУ АТС АММО ДООЕЛ објавува оглас за вработување на
 

АРХИВАР И АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Потребни способности и карактеристики: 

 • BCC (предност правен смер или социјална работа и политика) или како замена Работно искуство од мин. 4 години во областа на правото, администрирање и архивирање на документација
 • Одлични комуникациски вештини и способност за индивидуална и тимска работа
 • Самоиницијативност, енергичност и посветеност кон работата со интерес за подобрување.
 • Познавање на Англиски и Албански јазик.
 • Возачка дозвола - Б категорија

Професионални знаења и способности

 • Динамична личност со изразени комуникациски и презентациски вештини;
 • Способност за работа под притисок и работа со кратки рокови;
 • Познавање на системот за архивско работење и користење на печатите
 • Професионалност и дискретност;
 • Одговорност и уредност во извршување на секојдневните обврски;
 • Аналитичност, организираност и самоиницијативност;
 • Способност за тимска работа;                

Работни задачи:

 • Одговара за спроведување на кадровски и трудови политики и активности во согласност со стратегијата на компанијата.
 • Ја ажурира и одржува базата со досиеа, договори и се што подразбира административно работење.
 • Подготвува и доставува до претпоставениот разни анализи и информации во областите  за кои одговара.
 • Соработува со сите сектори во компанијата за да ги оптимизира резултатите
 • Обезбедува поддршка за секторите во врска со плановите и трошоците за нивната работна сила, обезбедувајќи ажурирани податоци, документи и информации од системот на работењето
 • Развива и дава препораки за подобрувања на процедури, правилници, стандарди, спецификации, методи и процеси во својата областа, на административното работење.
 • Организира и управува со активности за прием и обработка на документи и ажурирање на податоци за вработените во системот
 • Организира прием и обработка на барања, молби, одлуки, решенија,
 • Уредно водење на целата архива во компанијата
 • Административна поддршка во исполнувања на секторските барања  
 • Следење на правни регулативи потребни за работата на компанијата
 • Останати работи во доменот на човечки ресурси и администрација.

Нудиме:

 • Динамична и професионална работна средина
 • Можност на напредување во кариерата
 • Конкурентна плата соодветна на работното искуство и исплата на сите додатоци кон нето плата

Доколку сте заинтересирани, испратете го Вашето CV (работна биографија) на англиски или на македонски јазик преку Брзата Апликација.
Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Административни професии изнесува 20.922 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде