Vrabotuvanje.com - Виљушкарист - Скопје - АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Скопје

Рок за пријавување:

 • АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
 

ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство  на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи,

 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:

Виљушкарист

Виљушкаристот ќе биде дел од тимот за логистика. Виљушкаристот  ќе работи дирекно под супервизорот  за испорака од кого ќе добива работни задачи и истите ќе треба да ги извршува согласно  веќе воспоставени процедури за работа. Треба да води грижа за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа, како и да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.

Работата се извршува во три смени со обезбеден топол оброк во сите смени и организиран превоз од Скопје, Куманово, Велес и Свети Николе до просториите на компанијата.

Квалификации на кандидатите:
 • завршено средно образование,
 •  работно искуство од 1 година во областа на прием и испорака на роба
 • поседува одлични комуникациски вештини
 • да има искуство во управување со виљушкар

Работни задачи:

 • да го контролира приемот на материјалите , физичка контрола на физичка состојба и состојба на документ.
 • да алармира при издавање на последни количини од одреден материјал до претпоставениот.
 • Транспорт на материјали со виљушкар на одредени локации во магацин
 • Одржување на магацинот во чиста и прегледна ситуација според инструкциите од претпоставениот.
 
Конкурентски предности:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 
Кандидатите треба да ја приложат следнава документација:
 • Мотивациско писмо за аплицирање на огласот.
 • Биографија (CV).
 • Доказ за завршено образование.
 • Дополнителни дипломи и сертификати.

Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува  еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .

Документите треба да се достават до „ АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за “Виљушкарист” до Сектор за управување со човечки ресурси  преку полето Брза апликација.

Телефон за контакт: 02/ 2718-390 и 02/ 2718-311

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Инсталации, Одржување и Поправки изнесува 24.722 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде