Vrabotuvanje.com - Техничар за влезна контрола - Скопје - АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Техничар за влезна контрола

Скопје

Рок за пријавување:

 • АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
 

ARC автомобилската индустрија, АД е глобален лидер во дизајн, развој и производство на инфлатори за автомобилски воздушни перничиња. Со 70 годишно искуство  на дизајн, експертиза и технологија, ARC е посветена на обезбедување на клиентите со иновативни, високо квалитетни производи,

 
АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје бара да вработи:

Техничар за влезна контрола

Техничарот за влезна контрола ќе биде дел од тимот на контрола на квалитет. Техничарот за влезна конторла ќе врши инспекција при влез во фабрика на сите  необработени материјали. Треба да се грижи за заштита на животната средина, безбедност и здравје при работа, како и да развива добри односи со вработените и да биде отворен за нови знаења.

Работата ќе се извршува во смени.

Квалификации на кандидатите:
 • IV степен на стручна подготовка (техничко училиште), работно искуство до 3 години во областа на контрола на квалитет.
 • потврдува дека потребните критериуми и методи на контрола се во согласност на индустриските и законските регулаторни барања и соодветно ги следи.
 • врши ревизија на линијата за производство, по случаен избор врши преглед на производи во-процес и готови производи, според определени барања на секоја поединечна програма за ревизија и проверка на состојбата.
 • компјутерски вештини, одлично познавање на Microsoft Office
 • познавање на Англиски јазик
 
Конкурентски предности:
 • Висок степен на одговорност, ефективност и ефикасност
 • Организациски способности
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимско работење и кооперативност
 
Кандидатите треба да ја приложат следнава документација:
 • Мотивациско писмо за аплицирање на огласот.
 • Биографија (CV).
 • Доказ за завршено образование.
 • Дополнителни дипломи и сертификати.

 

Само селектираните кандидати ќе бидат контактирани.

АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје обезбедува  еднакви можности за вработување и позитивно ги поттикнува сите соодветно квалификувани кандидати, без оглед на пол, раса, хендикеп, возраст, сексуална ориентација, религија или убедување .

Документите треба да се достават до „ АРЦ АУТОМОТИВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје со назнака за “ Техничар за влезна контрола” до Сектор за управување со човечки ресурси преку полето Брза апликација.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Инсталации, Одржување и Поправки изнесува 24.722 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде