Vrabotuvanje.com - Работник во магацин - Скопје - Mozzart
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Работник во магацин

Скопје

Рок за пријавување:

 • Mozzart

Компанијата Mozzart, како најголем приредувач на игри на среќа во Југоисточна Европа, застапена е на териториите на Србија, Малта, Романија, Република Српска, Македонија, Хрватска и Кенија. Со повеќе од 1000 уплатни места и околу 4.300 вработени, компанијатта Mozzart убедливо е регионален лидер вo оваа трговска дејност. Нашата работна политика е заснована на модерните принципи на работење, постојано унапредување на услугите и сфаќање на иновативноста и единственоста како императив. Свесни дека успехот на компанијата е невозможен без стимулативно, динамично и удобно работно опкружување кое придонесува кон развојот на способностите, знаењето и кариерата на вработените, внимателно ја градевме својата репутација за најпосакуван работодавач.

За потребите на нашата компанија потребен ни е
РАБОТНИК ВО МАГАЦИН

Основни должности:

 • Прием на стока, припрема на стока, утовар и истовар
 • Припрема и монтажа на мебел
 • Раздолжување на уплатни места со опрема која се враќа во магацин
 • Припрема на стока за отпис
 • Редовен годишен попис
 • Сортирање, задолжување и раздолжување на приемници и отпремнина во магацинот и друга попратна документација
 • Уредно водење патни налози 
 • Одржување на надворешната и внатрешната хигиена на возилото
 • Следење на исправноста на возилото и попратната опрема на возилото кое го користи
 • Пополнување на електронски патен налог
 • Водење сметка за потрошувачката на горивото
 • Испорака на потрошен материјал

 
Услови:

 • Средно образование IV степен на стручна подготовка
 • Потребно е минимум претходно работно искуство од 2 години на исти или слични работи.
 • Пожелно е искуство на работното место возач/дистрибутер што подразбира добро познавање на теренот, условите во сообраќајот и сообраќајните прописи и патиштата во Македонија.
 • Задолжително поседување возачка дозвола Б категорија, поседување возачка дозвола (Ц категорија) ќе се смета за предност
 • Дополнителни знаења: работа со компјутер
 • Kомуникативност (усмена и писмена), интерперсонални вештини, сигурност, концентрација, одговорност и доверливост,


Компанијата нуди:

 • Динамична и позитивна работна средина;
 • Можност за кариерен развој и континуирана едукација;
 • Систем за вреднување на постигнати индивидуални и тимски резултати;
 • Организациска култура која го подржува и почитува интегритетот на секој поединец во компанијата;
 • Работна недела од 38 часа
 • Спортско рекреативни бенефиции- Спортмастер програма

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Mozzart, чија основна цел е да воспостави и ги подигне стандардите во областа на спортското обложување во Македонија и Источна Европа, Ве молиме Вашето CV да го испратите преку полето Брза Апликација. Во насловот на мејлот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате. 

Краен рок за поднесување на пријавите е 25.09.2023 година. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен Непотполните пријави нема да бидат разгледувани.

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Магацинско работење и логистика изнесува 25.063 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде