Vrabotuvanje.com - Специјалист за човечки ресурси и администрација - Скопје - ТАВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Специјалист за човечки ресурси и администрација

Скопје

Рок за пријавување:

 • ТАВ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

TAV MACEDONIA EMPLOYS!

 

 

За потребите на работниот процес, согласно домашните и меѓународни правила и прописи во дејноста, отворените работни места за:

ЗАПОЗНАЈТЕ НÈ

ТАВ Аеродроми обезбедуваат интегрирани услуги во сите области на аеродромското работење и во глобални рамки управуваат со 92 аеродроми во 26 земји. Како членка на групацијата ADP, ТАВ Аеродроми е дел од водечката платформа за управување со аеродроми на глобално ниво. Во Република Северна Македонија, ТАВ Аеродроми ги опслужуваат Меѓународниот аеродром Скопје и Аеродромот „Свети Апостол Павле“во Охрид.

 

 

СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ И АДМИНИСТРАЦИЈА

ОСНОВНИ ОДГОВОРНОСТИ​:

 • Го води процесот на организација на сите потребни активности и документи за процесот за вработување на нови вработени и прекинување на работниот однос на истите (Пријава и одјава во АВРМ)
 • Одговорен за процесот за вработување и работна дозвола издадена на странци вработени во компанијата
 • Учествува во развојот на целите и системите на одделот и предлага и реализира проекти за истите
 • Чува и ажурира досиеја од административен карактер за сите работи поврзани со администрација
 • Помага при организирањето, развојот и одржувањето на внатрешните процедури во системот за административна евиденција
 • Редовно ажурирање на софтверските системи за ЧР со сите потребни информации во однос на вработените
 • Одговорен за непречено работење, одржување и надградба на ИТ Системот во одделот човечки ресурси
 • Решавање на нерегуларности на месечно ниво во системот за евиденција на работно време и решавање недоследности во системот во соработка со ИТ одделот за поддршка
 • Им помага на вработените за прашања поврзани со бенефиции, проблеми или грижи

ОБРАЗОВАНИЕ:

 • Универзитетска диплома (VII)

ВЕШТИНИ:

 • Добро познавање на Закон за работни односи
 • Одлично познавање на англискиот јазик, говор и пишување (минимум - Б1)
 • Искуство во работење со ИТ системи во областа на човечки ресурси
 • Аналитички вештини
 • Компјутерски вештини (Добро познавање на MS Office особено Excel)
 • Ефикасни комуникациски вештини, говор и пишување
 • Силна посветеност кон услугата на клиенти и доверливост
 • Одлични меѓучовечки вештини
 • Вештини со управување со бази на податоци и чување на документи
 • Одлични вештини за планирање и организација

РАБОТНО ИСКУСТВО

 • 2 години работно искуство во соодветна област

НА КАНДИДАТОТ ЌЕ МУ БИДАТ ОБЕЗБЕДЕНИ:                                                          

 • Обуки во област на човечки ресурси
 • Соодветни ориентациски обуки за работа, како и обуки за здравје и заштита при работа
 • Соодветна работна опрема
 • Организиран транспорт и платен оброк
 • Приватно здравствено осигурување

Нудиме динамична и стимулативна средина, како и професионален предизвик.
Ве молиме имајте во предвид дека само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

​Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV преку полето Брза Апликација.

Со испраќање на Вашето CV сметаме дека сте согласни да ги чуваме Вашите лични податоци до 6 месеци во нашата база согласно правилата за заштита на личните податоци.

Ве молиме имајте во предвид дека само избраните кандидати ќе бидат контактирани.
Во очекување сме на Вашите апликации!

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Човечки ресурси изнесува 36.801 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде