Vrabotuvanje.com - Градежен инженер - Скопје - Фабрика „Карпош“
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Градежен инженер

Скопје

Рок за пријавување:

 • Фабрика „Карпош“

Фабриката „Карпош” е производител на елементи за урбана опрема почнувајќи од бетонски декоративни плочи со различни димензии за уредување партери, тротоари, паркинзи, па сè до сложени монтажни конструктивни елементи за изведба на различни видови објекти. Освен тоа, фабриката „Карпош” е специјализирана за проектирање и за производство на монтажни конструктивни елементи за изградба на крупнопанелни згради, семејни куќи, индустриски објекти, армиранобетонски мостови, ПТТ-столбови, далноводи и трафостаници, вибропресувани цевки и шахти, центрифугирани шипови, железнички прагови од преднапрегнат бетон, бетонска галантерија, како и изработка на бетонски и армиранобетонски елементи по порачка.

Денес, фабриката „Карпош” е организација која може да им понуди на инвеститорите проекти, монтажни конструктивни елементи, техничка подготовка и изведба која подразбира висока технологија, квалитет и прифатлива цена. Фабриката „Карпош” има добиено сертификат за квалитет ИСО 9001 со кој се потврдува коректноста во водењето на работата. Особено таа е организација каде што се изнаоѓаат одредени решенија за соодветни градежни проблеми за да се реализираат специфичните барања на секој клиент.

Фабрика Карпош А.Д Скопје како резултат на зголемен обем на работа има потреба од:

 
ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР
Потребни квалификации:
 • Образование ВСС Градежен Факултет 
 • Работно искуство и поседување на Б - A овластување за изведба, проектирање и надзор ќе се смета како предност 
 • Одлично познавање на работа со компјутер  и активно работење во програмите AutoCAD и Radimpex Tower / Armcad   

Одговорности и задачи:
 • Усогласување на проектна документација со оперативната изведба на терен
 • Контрола на оперативното работење на терен
 • Оценка на напредокот и подготвување на детални извештаи за управителот и инвеститорот
 • Оперативни и административни обврски врзани за тековното работење
 • Координација и комуникација со надворешни соработници и подизведувачи
 • Ги спроведува процедурите за квалитет при работа и дава предлози за нивно подобрување
 
Личен профил:
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Високо развиени комуникациски и организациски вештини
 • Професионален и позитивен однос
 • Желба за работа и напредок во кариерата
 • Амбициозност и мотивираност за развој и унапредување
 
Ние нудиме:
 • Месечни примања, соодветни на пазарот на труд во државата
 • Работа во добар колектив
 • Можност за професионален раст

Докоолку имате желба да бидете дел од успешниот тим испрате ни ја вашата кратка биографија (CV) преку полето брза апликација со задолжителна назнака Градежен инженер.
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Производство и Занаетчиство изнесува 24.798 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде