Vrabotuvanje.com - Комерцијалисти – Тетово - Тетово - ЧЕЗАКОМЕРЦ ДОО
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Комерцијалисти – Тетово

Тетово

Рок за пријавување:

 • ЧЕЗАКОМЕРЦ ДОО

 

ЧЕЗАКОМЕРЦ ДОО СКОПЈЕ-Компанија со дејност трговија со зрнести производи, семки, зачини, сушени плодови, масти, масла, адитиви, ароми и суровински материјал за слаткарство, пекарство, пивска и месна индустрија, индустрија за сокови и пакување, заради зголемен обем на работа има потреба од:

КОМЕРЦИЈАЛИСТИ за регион ТЕТОВО
 

Услови:
 • Завршено високо образование (пожелно, но не и задолжително);
 • Претходното работно искуство  во трговија со прехранбени производи, како и познавањето на продажните објекти во регионот, ќе се сметаат за предност;
 • Искуство во подготовка на извештаи;
 • Искуство за работа со компјутер, активно познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б -категорија (активен возач)
   
Личен профил:
 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини;
 • Флексибилност за работа на терен;
 • Креативност и самоиницијативност;
 • Способност за индивидуална и тимска работа и градење на тимски дух;
 • Деловна култура.
 
Одговорности и задачи:
 • Реализирање на маркетиншките стратегии и бизнис планови;
 • Комуникација со веќе постоечките и стекнување на нови клиенти;
 • Постапување по креираната политика за навлегување на нови пазари;
 • Подобрување на пласманот на производите на пазарот согласно потребите на пазарот;
 • Изготвува понуди за новите и веќе постоечките купувачи;
 • Го организира работењето и локацијата на движење на дистрибутерите;
 • Има обврска да води и издава уредна финансиска документација за работењето;
 • Изготвува анализи и извештаи на извршените активности и резултатите;
 • Следење на излез на производите кај постоечките клиенти;
 • Продажба на артикли од гамата на НУТИНИ И КИБЕЛА;
 • Грижа за наплата;
 • Следење на рутен план;
 • Следење на промени на пазарот;
 • Следење на цени на пазарот;
 • Подобрување на пласман на артикли и нивни позиции;
 
Ние нудиме: 
 • Редовна плата која може да прогресира во зависност од перформансите и работната успешност; 
 • Службен мобилен и службено моторно возило;
 • Позитивна и пријатна работна атмосфера;
 • Можност за професионален развој.
 
Со аплицирањето кандидатот изјавува дека е согласен неговите лични податоци наведени во CV да бидат собрани и обработени од ЧЕЗАКОМЕРЦ ДОО Скопје во согласност со Законот за заштита на лични податоци.
 
Кандидатот изјавува дека е запознаен дека неговите лични податоци се собираат о обработуваат со цел избор на кандидат за позицијата за која аплицираат.
 
Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци.
 
Доколу овој Оглас е предизвик за Вас, Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите преку полето Брза Апликација со задолжителна назнака на апликацијата “КОМЕРЦИЈАЛИСТИ за регион ТЕТОВО“
 
 
Напомена:
 • Кандидатите кои не ги исполнуваат бараните услови кои се наведени во Огласот се молат да не аплицираат;
 • САМО кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликации без назнака нема да бидат разгледани.

 
ЧЕЗАКОМЕРЦ ДОО Скопје
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде