Vrabotuvanje.com - Оператор во сектор движење на нафта и деривати - Скопје - ЕСИ ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ Скопје
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Оператор во сектор движење на нафта и деривати

Скопје

Рок за пријавување:

 • ЕСИ ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ Скопје


За вработување кај наш реномиран клиент, ОКТА АД – Скопје,  која е членка на една од водечките енергетски групации во Југоисточна Европа – Групацијата Хеленик Петролеум и воедно најголем снабдувач на горива во земјата, бараме:

Оператор во сектор движење на нафта и деривати (реон Скопје)

 

РАБОТНИ ЗАДАЧИ И ОДГОВОРНОСТИ:
 • Учество во работните процеси и контрола на работењето и исправноста во инсталациите за утовар, истовар од авто и вагон цистерни, резервоарскиот парк и пумпните станици.
 • Учество во процесите на чистење, одржување, мерење и мострирање на резервоарскиот парк.
 • Изготвување на соодветна документација при утовар, истовар, вагање, мерење и мострирање на резервоари.
 • Следење на работата на инсталациите преку соодветните инструменти,  следење на технолошките параметри во резервоарскиот парк.
 • Спроведување на мерките за сигурност и употреба на колективните, противпожарните и личните заштитни средства.
 • Почитување на работна дисциплина, ред и грижа за уредност на работно место.
 • Професионален однос кон трети лица учесници во ланецот на утовар/истовар и контрола.
 • По потреба учествува во превентивни и корективни активности поврзани со опремата.
 
ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:
 • ССС, предност ќе има имаат кандидати од технички струки (машинска, електро, градежна, хемиска).
 • Работното искуство не е предуслов.
 • Претходно работно искуство во работа со нафтени деривати, работа на терен, работа со SAP информациски систем, работа со пумпи, инструментална и друга слична опрема ќе се смета за предност.
 • Основно познавање на англиски јазик
 • Основно познавање на МS Office
 • Активен возач, Б-категорија
 
ПОТРЕБНИ ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:
 • Добра психо-физичка кондиција
 • Способност за работа на висина, на отворено, во услови на зголемени испарувања на нафтени деривати, во услови на бучава
 • Комуникациски вештини, ориентираност кон тимска работа, организациски вештини, доверливост, чесност, лојалност, непристрасност, одговорност
 
НУДИМЕ:
 • Работа во позитивна средина со можност за напредување
 • Интерна обука за работното место
 • Конкурентна основна нето плата и додатоци на плата.
 • Сменско работење:  три смени 07:00-15:00 прва смена, 15:00-23:00 втора смена, 23:00-07:00 трета смена.
 • Организиран превоз од компанијата, до и од работно место
 • Организирана исхрана од компанијата
 • Други бенефиции согласно политиките на компанијата.
 
Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги преку полето Брза Апликација и наведете ја позицијата за која аплицирате. 

 
ЕСИ (Employment Services International)
ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје
T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
Продажба изнесува 22.310 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде