Vrabotuvanje.com - Анкетар - хонорарен соработник / Аnketar - bashkëpunues me kohë të pjesshëme - Скопје - ИПСОС ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели
Испрати на пријател

Анкетар - хонорарен соработник / Аnketar - bashkëpunues me kohë të pjesshëme

Скопје

Рок за пријавување:

 • ИПСОС ДООЕЛ
 • Адреса: ул. Македонија бр.33/4, 1000 Скопје
 • Веб страна: http://www.ipsos.com

​Денес, во свет на брзи промени, потребата за веродостојни информации со цел донесување на сигурни одлуки, никогаш не била поголема.

Ние во Ипсос веруваме дека на нашите клиенти им е потребен партнр кој ќе им обезбеди точни и релевантни податоци и истите да ги претвори во вистинитост.

Од овие причини нашите експерти не само што обезбедуваат прецизни мерења, туку истите ги обликуваат со цел да обезбедат вистинско разбирање за општеството, пазарите и луѓето. За таа цел го користиме најдоброто од науката и технологијата и знаењето и ги применуваме принципите како најдобро да го имплементираме истото според принципите на безбедност едноставност и брзина.

Па така, нашите клиенти можат да делуваат побрзо, помудро и посмело.

ДЕЈСТВУВАТЕ ПОДОБРО КОГА СТЕ СИГУРНИ!

   ИПСОС Скопје, поради зголемен обем на работа има потреба од

Анкетар - хонорарен соработник

Скопје

11.12.2023.

 Спроведување на телефонски и теренски анкети. Работа на терен по домаќинства и спроведување на телефонски анкети од дома.

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

 • Завршено средно образование;
 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност;
 • Работа со компјутер.

ОЧЕКУВАНИ СПОСОБНОСТИ И ВЕШТИНИ

 • Одлични комуникациски и интерперсонални вештини;
 • Сериозен и одговорен пристап кон работата;
 • Професионален однос и деловна етика;
 • Мотивирана, позитивна личност.

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?

Доколку ги исполнувате погоре наведените критериуми, Ве покануваме да ја испратите Вашата биографија преку полето Брза Апликација!

  IPSOS Shkup, për shkak të vëllimit të shtuar të punës, ka nevojë për,

Аnketar - bashkëpunues me kohë të pjesshëme

Skopje

11.12.2023.

 Kryerje të sondazheve telefonike dhe në terren. Puna në terren nëpër shtëpia  dhe kryerja e anketave telefonike nga shtëpia.

 

Kualifikimet e nevojshme

 • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm;
 • Përvoja e mëparshme e punës do të konsiderohet si avantazh;
 • Puna me kompjuter.

Aftësitë e pritshme

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale;
 • Qasja serioze dhe e përgjegjshme ndaj punës;
 • Marrëdhëniet profesionale dhe etika e biznesit;
 • Një person i motivuar, pozitiv.

i interesuar?

Nëse i plotësoni kriteret e mësipërme, ju ftojmë të dërgoni CV-në tuaj përmes fushës së Aplikimit të Shpejtë! 

Брза апликација
Испрати на пријател Принтај

СПОРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ПЛАТА

Просечната плата во категоријата
ИТ, Телекомуникации изнесува 45.517 MKD.

Дознај ја платата за посакуваната позиција според твоите квалификации!

Започни

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде