Vrabotuvanje.com - ВЕБХЕЛП КОМПАНИ ДООЕЛ
Share
Tweet
Share

ВЕБХЕЛП КОМПАНИ ДООЕЛ

За Concentrix + Webhelp

Здраво, ние сме водечки глобален снабдувач на решенија и технологии за искуство со корисници (CX). Ние создаваме кориснички патувања кои прават значајни промени за некои од најдобрите светски брендови и оние што го менуваат светот каков што го знаеме. Секој ден, ние дизајнираме, градиме и спроведуваме корисничко искуство што им помага на брендовите да растат низ светот и во иднината. Без разлика дали се работи за специфично решение или целото патување од почеток до крај - ние го покриваме. Ние сме стратешки мислители кои дизајнираат искуства што го дефинираат брендот.

Технолошки ентузијасти кои градат попаметни решенија. И оперативни експерти кои сето тоа го водат и прават да функционира беспрекорно. Во повеќе од 70 земји и шест континенти, нудиме услуги во клучни индустрии, вклучувајќи технологија и потрошувачка електроника; малопродажба, патувања и е-трговија; банкарство, финансиски услуги и осигурување; здравство; комуникации и медиуми; автомобилска индустрија; и енергетски и јавен сектор. Concentrix Corporation (NASDAQ: CNXC) работи под трговското име Concentrix + Webhelp - Локација: практично насекаде – посетете ја concentrix.com за да дознаете повеќе.

Concentrix + Webhelp

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more