Vrabotuvanje.com - Оператор на пакување на професионално брашно - Скопје - Жито Лукс АД Скопје
Podijeli
Tweet
Podijeli
Pošalji prijatelju

Оператор на пакување на професионално брашно

Скопје

Rok prijave:

  • Жито Лукс АД Скопје

 

ЖИТО ЛУКС Ад Скопје, водечка Компанија од областа на прозводство на леб, брашно и пекарски производи, поради проширување на својот тим во Производен комплекс- Пекара, има потреба од:
 

ОПЕРАТОР НА ПАКУВАЊЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНО БРАШНО-

За објект МЕЛНИЦА- н. Лисиче


      
Работни задачи:
  • Пакува производи од брашно во соодветна амбалажа;
  • Става декларација на производите, каде е потребно;
  • Врши проверка на пакувањата дали се добро затворени, датумот и тежината, во согласност со спецификацијата или работниот налог;
  • Ги одвојува пакувањата кои не се соодветни на барањата;
  • Ги известува надлежните за одредени аномалии во текот на пакувањето, во поглед на амбалажата, машината за пакување, брашното што го пакува, палетите и др.;
  • Одговара за бројот и квалитетот на спакуваните производи и поднесува бројчан извештај на претпоставениот за спакуваните производи и искористената амбалажа;
  • Ја одржува хигиената на машините, работната облека и заштитните средства и работните површини по завршената работа;
  • Врши утовар на спакуваниот производ на палета;

Потребни квалификации:

  • ССС 

Кандидатите треба да испратат кратка биографија (CV) не подоцна од 18ми Мај 2024 година, на следната адреса ЖИТО ЛУКС АД Скопје, бул. Македонско Косовска Бригада бр. 44, Скопје или електронски преку Брзата Апликација. Само најтесниот избор на кандидати ќе биде контактиран. Сите апликации ќе бидат третирани со доверливост.

Brza prijava
Pošalji prijatelju Isprintaj

USPOREDITE SVOJU PLAĆU

Prosječna plaća u kategoriji
Proizvodnja i zanatske usluge iznosi 24.798 MKD.

Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

Kreni

Vrabotuvanje.com.mk koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje