Vrabotuvanje.com - Логистичар во производство - Скопје - ДС СМИТХ
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Логистичар во производство

Скопје

Application deadline:

 • ДС СМИТХ

smartflex

DS Smith  е водечка европска компанија за производство на амбалажа приспособена на барањата од клиентот со нагласок на врвниот дизајн и локална услуга близу просториите на клиентот. Со портфолио на производи кое опфаќа транспортно пакување, продажно пакување, промотивно пакување и пакување за изложување, приспособено заштитно пакување и индустриско пакување, DS Smith  ги задоволува сите барања на пазарот. На глобално ниво делува во три дивизии: амбалажа, рециклирање и хартија.

Со тим од над 28.000 ентузијасти за амбалажа низ целиот свет, нашата цел е нашите вработени да се чувствуваат ценети и да го прифатат тоа што ние како бизнис имаме за цел да го оствариме. Силно ја поддржуваме важноста на внатрешната култура која се фокусира на амбиција и чесност.

Ги поттикнуваме вработените да ги прифатат нашите пет основни вредности: да се грижиме, да си задаваме предизвици, да ни веруваат, да реагираме, да сме упорни. Овие основни вредности не водат при донесување на одлуки и ги обликуваат политиките и праксите на компанијата. Ова ни овозможува успешно да ги оствариме нашите стратешки цели и да ги задоволиме потребите на сите наши заинтересирани страни. Повеќе информации на www.dssmith.com

 

DS SMITH СКОПЈЕ ВРАБОТУВА:
Логистичар во производство

КВАЛИФИКАЦИИ И КОМПЕТЕНЦИИ:

 • Средно образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Работно користење на компјутер – MS office, 
 • Одговорен, посветен и флексибилен пристап во работењето
 • Иницијативна, доверлива и проактивна личност

КЛУЧНИ ОБВРСКИ И ОДГОВОРНОСТИ:

 • Ја контролира и унапредува работата со логистичка подршка  на процесот на производство;
 • Го следи и евидентира- квалитетот на производството и остварувањето на планот на производство (дневно/месечно);
 • Врши процесна и завршна контрола, и затворање и раздолжување на работни налози;
 • Го верификува готовиот производ;
 • Почитување на кодексот на однесување на компанијата, корпоративните вредности  и процедурите на самата компанија

ШТО НУДИМЕ:

 • Одлични услови за работа
 • Обезбеден оброк за вработените
 • Месечни бонуси согласно остварени таргети
 • Програма за наградување на вработените и можност за непредување

Доколку ги исполнувате наведените карактеристики, сте флексибилни, спремни за учење и напредок во кариерата

АПЛИЦИРАЈТЕ !
 на следната маил адреса: jobs.skopje@dssmith.com  не подоцна од 31.01.2022

Само оние апликации кој ги задоволуваат критериумите наведени погоре ќе бидат поканети на интервју.

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Crafts and Manufacturing amounts to 24.798 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more