Vrabotuvanje.com - Рецепционер/ка - Скопје - ПАРКЛЕНД ГРОУП ДООЕЛ
Share
Tweet
Share
Send to friend

Рецепционер/ка

Скопје

Application deadline:

  • ПАРКЛЕНД ГРОУП ДООЕЛ

Сместен во Градскиот Парк на Скопје, Parkland Hospitality Group - Park Hotel & Spa обезбедува услуги по највисоки светски стандарди и соодветно на своите пет ѕвезди има потреба од ангажирање на персонал и проширување на својот тим.

Доколку имате одлични комуникациски способности, сте тимски играч, иницијативни, ориентирани кон резултати со високо развиена способност за решавање проблеми, аплицирајте за работа во Parkland Hospitality Group на следната работна позиција:

РЕЦЕПЦИОНЕР/КА

Вистинскиот кандидат треба да поседува:

  • Течно говорење на Македонски јазик
  • Течно говорење на Англиски јазик

Работни задачи и обврски:

  • Одговара за прием и одјава на гостите согласно политиките, процедурите и системите за работа на компанијата.
  • Справување со барањата на гостите на ефикасен начин, со цел да се обезбеди нивно задоволство од престојот во хотелот.
  • Одговорен е за менувачницата во смената, како и за материјалното и финансиско работење за време на смената.
  • Обезбедува навремена и точна подготовка на извештаи потребни за работењето на другите сектори.
 ​

Заинтересираните кандидати може да се пријават на огласот преку копчето Брза Апликација, за повеќе информации јавете се на 071388969 ​

Fast apply
Send to friend Print

COMPARE YOUR SALARY

Average salary in category
Tourism (HoReCa) amounts to 20.094 MKD.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Go

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more