Vrabotuvanje.com - ЏОНСОН МЕТИ
Share
Tweet
Share

ЏОНСОН МЕТИ

  • Address: Технолошко индустриска развојна зона (“ТИРЗ”), Бунарџик, 1041 Илинден Скопје

За Џонсон Мети

Џонсон Мети е глобален лидер во одржливи технологии. Повеќе од 200 години користиме напредна хемија на метали за да се справиме со најголемите предизвици во светот.

Многу од водечките светски енергетски, хемикалии и автомобилски компании зависат од нашата технологија и експертиза за да се декарбонизираат, да се намалат штетните емисии и да се подобри нивната одржливост.

Фабриката за чист воздух на Џонсон Мети вработува ~ 1000 луѓе во Технолошко индустриската развојна зона Скопје 1. За повеќе информации посетете ја www.matthey.com

Twitter | LinkedIn | Instagram

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more