Vrabotuvanje.com - ИНКОФУДС ДОО
Share
Tweet
Share

ИНКОФУДС ДОО

  • Address: ул.Максим Горки бр.3, 1000 Скопје
  • Web: www.inkofoods.mk

За нас

​Инкофудс ДОО е трговско друштво, кое има водечка позиција на бугарскиот пазар во дистрибуција на стоки за широка потрошувачка. Инкофудс ДОО Скопје е дел од Инкофудс ДОО, основана во декември 2016 година.

Во постојана соработка и одлична комуникација со нашите странски и домашни партнери, како во Бугарија така и во Македонија постојано се стремиме да го зголемиме пазарниот удел на дистрибуираните производи и да го прошириме портфолиото на брендови во сегментот на премиум производи. Инкофудс ДОО е доверлив партнер на компаниите чии брендови ги дистрибуираме и ја споделуваме нивната страст за работа со тоа што ги претставуваме на најдобар можен начин.
 

​​

Ние сме нивниот чесен, отворен и профитабилен партнер на македонскиот пазар!

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more