Vrabotuvanje.com - ПЗУ аптека ,,Еликсир,,
Share
Tweet
Share

ПЗУ аптека ,,Еликсир,,

  • Address: ул.,, Димитар Влахов,, бр.29, 2400

ПЗУ – аптека „ЕЛИКСИР“ - Струмица е дефиниран и етаблиран бренд во аптекарското работење, кој е во согласност со високите критериуми, постоечките законски регулативи и бизнис стандарди во фармацевтската индустрија на Република Северна Македонија. Повеќе од 25 години се стремиме кон исполнување на нашата,

МИСИЈА за континуирано, навремено и планирано снабдување со сите потребни лекови, помошни средства и медицински помагала, давајќи стручни совети за превенција на здравјето на секој пациент, со континуирана едукација на секој наш вработен и постојано унапредување и усовршување на фармацевтска грижа кон нашите корисници.

ВИЗИЈА да не престанеме да се развиваме во модерна, социјално - одговорна Здравствена установа со сопствено магистрално производство, современи специјализирани програми за информирање и практицирање на практични совети на нашите корисници и развивање на персонализиран пристап кон секој пациент.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more