Vrabotuvanje.com - ПЗУ аптека ,,Еликсир,,
Сподели
Tweet
Сподели

ПЗУ аптека ,,Еликсир,,

  • Адреса: ул.,, Димитар Влахов,, бр.29, 2400

ПЗУ – аптека „ЕЛИКСИР“ - Струмица е дефиниран и етаблиран бренд во аптекарското работење, кој е во согласност со високите критериуми, постоечките законски регулативи и бизнис стандарди во фармацевтската индустрија на Република Северна Македонија. Повеќе од 25 години се стремиме кон исполнување на нашата,

МИСИЈА за континуирано, навремено и планирано снабдување со сите потребни лекови, помошни средства и медицински помагала, давајќи стручни совети за превенција на здравјето на секој пациент, со континуирана едукација на секој наш вработен и постојано унапредување и усовршување на фармацевтска грижа кон нашите корисници.

ВИЗИЈА да не престанеме да се развиваме во модерна, социјално - одговорна Здравствена установа со сопствено магистрално производство, современи специјализирани програми за информирање и практицирање на практични совети на нашите корисници и развивање на персонализиран пристап кон секој пациент.

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде