Vrabotuvanje.com - Регистрација за работобаратели
Сподели
Tweet
Сподели

Регистрација за работобаратели

Имате проблеми при регистрација? Проверете ги 'Најчестите прашања' и пронајдете решение.


Лични податоци

Од 22. до 28. јули се одржува првиот виртуелен Саем за работни места во туризмот

Профил

Пополнете ги податоците во профилот за да бидете видливи на работодавците кои имаат можност да пребаруваат во базата со профили.
По регистрацијата, вашиот профил не е видлив па затоа накнадно може да ги ажурирате поставките за приватност и да ја одберете посакуваната опција.

Пример: дипломиран рударски инженер со познавање на францускиот јазик

Пример: продавач, програмер, туризам

Весници

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде