Vrabotuvanje.com - Работодавачи

Тргнете во потрага по работник со порталот Vrabotuvanje.com.mk

Број еден портал за работобаратели во Македонија кој се наоѓа помеѓу 15 најпосетени македонски веб страници* и е поврзан со водечките портали за вработување во регионот и светот.

*Извор: Alexa

Објави оглас

Зошто Vrabotuvanje.com?

+10.000.000 Апликации на огласи

+500.000 Уникатни месечни посетители

350.000 Досег на огласот

Hercul

Уникатна алатка за претселекција на кандидати

Повеќе

Baza profila

Пребарајте ја базата со профили и пронајдете ги вистинските кандидати!

Повеќе

Branding

Инвестирајте во препознатливост на вашата компанија како успешен деловен партнер и посакуван работодавач

Повеќе

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде