Vrabotuvanje.com - Контакт информации
Сподели
Tweet
Сподели

Контакт информации

Со порталот Vrabotuvanje.com.mk управува АЛМА КАРИЕР СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје, со седиште на ул. Васил Ѓоргов бр.24/1-5, Скопје.


Сакате да објавте оглас и имате потреба од наши услуги?

Контакт телефон: +389 (071) 302 652
Контакт телефон: +389 (071) 338 549
Е-mail: kontakt@vrabotuvanje.com.mk
 
Техничка и административна подршка
 
Контакт телефон: +389 02/3118-823
E-mail: kontakt@vrabotuvanje.com.mk

 

Работно време:
Понеделник – Петок 
08:00 – 16:00
 
АЛМА КАРИЕР СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Прв Македонски портал за понуда на работни места.

 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде