Vrabotuvanje.com - Poll
Share
Tweet
Share

Poll

Дали ја работите работата за која сонувавте како дете? (и која работа беше тоа?)

 • Да, уште од мали нозе сакав да ја работам работата која ја работам денес (25%)
  (64)
  Comments (10)

  Comments

  Sakam

  Banka

  Многу сам среќна со го работам ова работа

  Pumpas

  Tim leader, and machines fixer

  Rabotam kako shofer na shleper

  sakam da se zapisam za rabota

  )(()'"))).

  ,'"QnoVale

  Администрација

 • Да, но работата не ги исполни моите очекувања (21%)
  (53)
  Comments (3)

  Comments

  Mali primanja

  Ne se ceni trudot i vremeto na vremeto

  Фармацевт во аптека

 • Не, тоа е мојот неостварен сон (41%)
  (105)
  Comments (7)

  Comments

  jok

  Instruktor

  sakav dma rabota

  Астронаут

  хирург

  Jas sakav da rabotam vo gradinka.obezbeduvanje.negovatelka ama ne mi se ostvari

  Od medica , vo gastronomia

 • Не, но не се каам затоа што сфатив дека не сакам да се занимавам со тоа (13%)
  (32)
  Comments (1)

  Comments

  Новинар, тоа и студирав. Среќа што не останав во таа професија.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more