Vrabotuvanje.com - Анкета
Сподели
Tweet
Сподели

Анкета

Колку јазици зборувате, освен македонскиот (наведете ги во коментар)?

 • 1 (23%)
  (641)
  Коментари (228)

  Коментари

  Англиски

  Angliski

  англиски јазик

  Англиски

  Albanski

  Turski

  Angliski

  Англиски

  angliski

  Eden 1

  Angliski

  Italjanski

  English

  English?

  Srpski

  Srpski

  Англиски

  Arapski

  Англиски

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Англиски

  Angliski

  Angliski

  Srpski

  ANGLISKI jAZIK

  Angliski

  English

  турско

  Angliski

  Angliski

  Англиски

  angliski

  Српски

  Makedonski

  Germanski

  Angliski

  Bosanski

  Srpski

  Англиски

  Angliski

  Angliski

  Hrvacki

  Angliski

  Angliski

  Англиски

  Francuski makedonski

  English

  angliski , toa srpsko-hrvatski ne se broi

  Англиски

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  English

  Angliski

  holanski

  Angliski

  англиски

  Anglisli

  Албански

  Angliski

  English

  english

  Angliski

  Makedonski

  english

  angliski

  Hrvatski SrpskoHrvatski Makedonski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  1

  Angliski

  english

  Англиски

  Angliski

  angliski

  англиски

  Angliski

  english

  ALBANSKI

  Angliski

  Makedonski

  angliski

  angliski

  Англиски

  romski

  Angliski

  makedonskiot

  makedonskiot

  angliski

  Srpski

  Srpski

  Angliski

  Angliski

  Da

  vlaski

  Angliski

  English

  Англиски јазик

  Angliski

  angliski

  Англиски

  Angliski

  angliski

  Српски

  Makedonski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Англиски

  Turski

  albanski

  ruski

  Angliski

  Англиски

  Angliski

  Makedonski

  Angliski

  Srpski

  Srpski

  italijanski

  Makedonski

  Angliski

  angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Англиски

  Англискк

  angliski

  Angliski

  english

  English

  Руд

  Albanski

  Turski

  angliski

  Turski

  Angliski

  Англиски

  angliski

  Makedonsli

  Delumno angliski

  angliski

  Srpski

  angliski

  Српско хрватски

  Англиски

  Srpski

  Англиски

  angliski

  Англиски

  angliski

  Angliski

  Српски

  angliski

  Samo makedonski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  angliski

  Makedonski

  Angliski

  Англиски

  Англиски

  Англиски

  Англиски

  Germandki

  1

  Englis

  Англиски

  Angliski

  Srpski

  Makedonski

  Angliski

  Mepso

  Albanski

  makedonski i srpski

  Англиски

  English

  Англиски

  Англиски

  Japonski

  angliski

  angliski

  Makedonski i Turski

  Turski

  Англиски Јазик

  english

  Turski

  Англиски

  Англиски

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  angliski

  Angliski

  Italijanski

  ENGLISH

  Germanski

  Angliski

  Англиски

  Makedonski

  Albanski amalku anglisk

  Angliski

  Англиски

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Makedonski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  srpski

  Angliski

  Angliski

  Angliski

  Англиски

  Srpski

 • 2 (32%)
  (904)
  Коментари (282)

  Коментари

  Англиски и Француски

  ruski i angliski

  Angliski i ruski

  Angliski francuski

  Angliski i Germanski

  srpski, angliski

  angliski

  Francuski

  Angliski i Srpski

  Angliski, Germanski

  Allbanski germanski

  англиски и албански

  англиски и српски

  СрпскоХрватски ,Англиски

  Angliski,Germanski

  Англиски, германски

  Srpski

  Angliski i grcki

  Angliski italijanski

  English, Srpski

  Angliski

  Италијански, Англиски

  Маќедонсќи и Српсќи

  English Spanish

  Англиски и грчки

  spanski i spski

  angliski, germanski

  Англиски, Руски

  Германски и Англиски

  Англиски и германски јазик

  angliski,srpski

  Angliski germanski

  Francuski, angliski

  Makedonski srpskohrvatski i francuski

  англиски, српско-хрватски

  English and German

  Angliski,Srpski

  Albanski makedonski

  Angliski i shpsnaki

  Angliski, spanski

  Makedonski Angliski

  Angliski

  Англиски и германски

  Англиски, Српски

  angliski i srpski

  Руски, шпански

  Srpski, angliski

  турски и англиски јазик

  angliski i spanski

  Germanski, angliski

  Fracuski i Angliski

  Angliski, Germanski

  англиски

  English, Deutsch

  англиски и српски

  Англиски и српски

  English, Deutsch

  Англиски, српски

  Angliski slovenski i makedonski

  Germanski Italijanski

  angliski

  Bugarski

  Angliski

  италијански и англиски

  angliski, francuski

  Angliski bugarski

  Italijanski

  angliski

  Angliski i Shpanski jazik

  Makedonski i angliski

  Turski

  Англиски и Шпански

  2

  Српско-хрватски, Англиски

  angliski, spanski

  турско-ресенски

  angliski, makedonski

  Англиски и Германски јазик

  Albanski imakedonski

  Angliski

  Англиски, Германски

  English and German

  Albanski I Angliski

  Angliski i germanski

  Angliski

  Angliski I germm

  Angliski, spanski

  Angliski, Makedonski

  Српски, Англиски

  angliski i germanski

  Germanski, Angliski

  Albanski

  Англиски Германски

  Angliski i francuski

  турски албански

  Romunski angliski jazik

  ANGLISKI I GERMANSKI

  Англиски, германски

  Шпански, Англиски

  Albanki I makedonski

  Angliski i srpski

  Англиски и шпански

  англиски

  makedonski angliski

  Ruski,angliski

  Angliski i italijanski

  Albanski angleski

  angliski jazik i srpski jazik

  Turski albanski

  Angliski

  angliski i germanski

  Albanski Turski

  Albanski,Anglezki

  Angliski

  англиски и германски

  Makedonski/Angliski

  angliski , srpski

  Albanski turski

  српски , бугарски

  Англиски, српски, шпански

  англиски и српски

  Italianski

  Англиски и српски

  Hrvatski

  Angliski i Francuski

  English

  Германски англиски

  Angliski albanski

  грчки

  English, Italiano

  angliski srpski

  albanski

  Angluski i germanski

  Angliski i Germanski

  Angliski,bugarski

  Angliski i Ruski

  Shqip Maqedonisht

  angliski, turski

  Turski srpski

  Albanski

  Shqip-Albanski, Turqisht-Turski, Maqedonisht-Makedonski.

  angliski turski

  Германски јазик и англиски јазик

  Srpski

  Francuski i angliski

  Engleski i turski

  Srpsko Hrvatski i Angliski

  Англиски и Шпански

  Dva

  angliski, albanski

  Angliski Spanski

  Angliski, Srpsko-Hrvatski

  англиски,хрватски,српски

  Angliski, Srpski

  Англиски и Германски

  Angliski, Srpski

  Romski makedonski

  Angliski,germanski

  Aлбански и англиски

  Angliski, Srpski

  bugarski,srpski

  angliski,srpski

  English; Deutsch

  Angliski, Germanski

  angliski,albanski

  англиски, српски/хрватски

  англиски и германски

  Англиски и Германски

  angliski i italijanski

  Англиски и Германски

  англиски и италијански

  English/Italian

  Angliski, germanski

  ALBANSKI

  Македонски, Англиски

  angliski

  angliski i albanski

  Српските хрватски

  Англиски

  Albanski i Angliski

  англиски и француски

  англиски шведски

  Angleski srpski

  Angliski, srpski

  Англиски и Германски

  Sprsko-hrvatski,angliski

  Англиски, Германски

  Germanski

  English

  Shqip English

  Бугарски

  angliski, srpski

  Angliski,Srpski

  Angliski ,Albanski

  Turski

  Angliski.albanski

  Albanski,Anglezki

  angliski

  Angliski

  англиски, германски

  Бугарски

  Англиски и Германски

  СрпскоХрватски ,Англиски

  Англиски албански

  Англиски и Украински

  angleski i germanski

  Turski albanski

  англиски, шпански

  albanski

  англиски

  makedonski i germanski

  Germanski i angliski osnovno

  spanski, albanski

  Angliski i srpski

  Makedoski i albanski

  Fra ncuski,bugarski

  Англиски и Турски

  Turski romski

  Angliski i Srpski

  Angliski, srbski

  српски, основно англиски

  angliski germanski

  italijanski angliski

  Angliski, spanski

  Англиски, Српски

  angliski, turski

  Angliski srpsko hrvatski

  Anglidki,francuski

  Англиски и германски

  АНГЛИСКИ, СРПСКИ

  angliski i hrvatski

  English, Italian

  DA

  romski Angliski

  Angliski

  Angliski i srpski

  SRPSKI

  Angliski

  Angliski i Srpski

  Angliski italijanski

  srpski, bugarski

  Angliski, grchki

  English

  Српски и англиски

  Angliski

  angliski i srbski

  angliski,i delumno germanski

  Albanski

  Albanski

  angliski i germanski

  Српски, бугарски

  Српскиот и англиски

  Англиски,италјански

  Angliski mqkedonski

  Turski italianski

  Srpski i Angliski

  Albanski Srpski

  Angliski , Bugarski

  Српски, англиски

  Angliski albanski

  Stalin, Angliski

  Англиски, српски

  Germanski

  Angliski

  Англиски шпански

  Dva

  Angliski i srpski

  Angliski I Albanski'.

  Шпански и Англиски

  српски англиски

  Англиски и германски

  Angliski i francuski

  angliski germanski

  Srpski, Makedonski

  angliski, srpski

  Ромски и Француски

  Albanski Angliski

  English, Deutsch

  Англиски и Француски

  Tursk8

  Angliski

  English,Serbian

 • 3 (26%)
  (727)
  Коментари (156)

  Коментари

  Турски,Англиски,Германски,Албански

  Srpsko-hrvatski,Angliski i

  Srpski,angliski,ruski

  Angliski makedonski albanski

  англиски,србски,шпански

  Angliski, Bugarski, Srpski

  Angliski, Spanski, Portugalski

  Angliski,Ruski,Srpski,Bugarski,50%Grčki,30%Arapski

  англиски, француски, бугарски

  Англиски, француски и шпански

  Angliski, Francuski, Germanski

  Angliski, germanski I kineski

  angliski,ruski, srpski

  Мене македонскиот ми е странски јазик

  англиски, германски, српско-хрватски

  angliski germanski srpski

  Makedonski,Angliski,Germanski

  Engleski Germanski za komunikacija i malku shpanjollski

  angliski,albanski,srpski

  Da po yes

  Turski, maledonski, albanski

  Angliski, srpski I bugarski

  англиски,грчки,српскохрватски

  Англиски, Германски, Хрватски

  Англиски,Српско-Хрватски и Бугарски

  angliski, germanski, grcki

  Albanski,turski i angliski

  Angliski, Ruski, Germanski

  Turkish

  angliski , polski , srpsko-hrvastski

  Англиски, Германски, Српско-Хрватски

  Angliski makedonski srpsko hrvatski

  Angliski,Francuski I italijanski

  francuski, angliski, italijanski

  Англиски, романски, влашки

  Albanski , angliski , spanski

  Makedon ski turski albanski

  ANGLISKI, SRPSKI , HRVATSKI

  Srpski, hrvatski,angliski

  English spanish

  A da ve prasam kazete mi kolku plata im davate na tie sto se kako privatni asistenti sto se vraboten i vo marketot i sto pravat pogolema higiena za ravtovite i za se na okolu zasto jas so toa sakam poveke da go rabotam i kolku plata ke mi se dava so toa se sto ke go pravam i pogolema plata

  Angliski, Italijanski, Hrvatski

  Српски,Хрватскии Бугарски

  Angliski, Germanski i Grcki

  Tri

  Albanski, angliski, hrvatski

  srbsko-hrvaski j.germanskok j.

  германски англиски шпански

  Албанцки, Турски, Англиски

  bugarski, srpsko-hrvatski, angliski

  Англиски, Албански, Србски

  albanski, srbski, angliski, germanski A1

  Makedonski angliski korejski

  angliski, spanski, germanski

  Англиски, шпански, српско-хрватски

  Angliski ,Srpski,Hrvatski

  Germmanski, angliski, srpski

  Англески, Руски, Бугарски (Српски, Хрватски)

  angliski, slovenecki, italijanski

  Angliski, Italijanski, Germanski

  Grcki Angliski Srpski

  srpski angliski, ruski

  angliski,srpski,bugarski

  Angliski,Srbsko-Hrvatski,Bugarski,i sl.

  makedonski srpski ruski

  Angliski, italijanski, the ski

  Alb. Mk srpski i angliski osnovni rab

  Angliski francuski spanski

  Albanski, njemacki, srbaki

  Англиски, Германски, Француски

  English, french and albanian.

  Srpski i engleski

  angliski , polski , srpsko-hrvastski

  Angiski, germanski, srpski

  Македонски,Албански и делумно англиски

  Angliski,srpski hrvatski

  Angliski, Francuski, srpski

  Aнглиски, Шпански, Ита

  Германски

  Ang bg srb

  Angliski, srpski, italijanski

  Albanski(Majcin), Angliski (C1), Germanski(B1)

  angliski, germanski, spanski

  Turski romski germanski

  Srpski, ruski, angliski

  angliski,spanski,sprski

  Германски, англиски, албански,

  Angliski,germanski,srpski

  Mk tr alb English

  Makedonski turski i germanski

  Angliski turski i germanski

  English, croatian, polski

  бугарски, англиски, германски

  Англиски, француски, српски

  англиски

  Makedonski albanski angliski

  angliski,grcki,ruski

  Бугарски, Германски, Српски , Англиски но не многу

  англиски, германски, шпански

  Англиски,српски,хрватски

  angliski grcki ruski

  Turski, angliski, albanski

  Jazici komunikacija

  Бугарски, српски, англиски

  Albansku

  W

  Espanol, Deutsch, English

  Katalonski, Spanski, Angliski

  angliski, francuski, germanski

  англиски, српски, германски

  Angliski Albanski Francuski

  Angliski Albanski Francuski

  Angliski germanski grcki

  Angliski, Ukrainski

  Албански, босански, англиски

  angliski spanski srpski

  Angliski francuski italianski

  Makedonski , srpsko hrvatski ,bugarski

  angliski, ruski I germanski-basic

  Angliski, Hrvatski i Srpski

  Kujebe

  Англиски шпански италијански

  Angliski, albanski, turski,

  Српски,англиски,руски

  srbski, bugarski, angliski

  angliski srpski

  Angliski, Germanski, Srpski

  Albanski srpski turski

  Angliski Srpski Makedonski

  Makedonski slabo,angliski,francuski i arapski

  Srpski

  Makedonski, Albans ku, Angliski, Francuski

  Turski Albanski angliski

  Англиски,Српски,Шпански

  Angliski,germanski, srpsko-hrvatski

  Albanski, Turski, Angliski

  Angliski italijanski srpski

  Romski

  Turski.germanski makedonski

  Makedonski srpski angliski

  Shqip english makedonski deutch

  Angliski, italijanski, spanski

  Англиски, Словеначки и Хрватски

  Angliski, Germansi,Srpsko-Hrvatski

  албански, српски, англиски

  Srpski. Makedonski.angliski..

  англиски, германски и шведски

  Angliski,grcki,hrvatski

  Albanski Turski delumno angliski

  angliski, germanski, srpski

  Makedonski, hrvatski, angliski

  Италијански, Англиски, Германски

  Angliski srpski spanski

  makedonski turski albanski

  Angliski, spanski, srpski

  Srpski,Albanski i delumno Angliski

 • 4 или повеќе (19%)
  (524)
  Коментари (96)

  Коментари

  Mavritanski

  Како и да е, недоволно за да најдам работа.

  Rumunski grcki albanski angliski

  makedonski,albanski,srpsko-hrvatski,italianaki,angliski

  зумбулски

  4....i ne mozam da najdam rabota.

  Италијандки,Италијански, Шпански и француски

  ...

  albanskok j.makedonsko j.germanskok .srbsko-hrvaskok j.

  angliski, spanski, italijanski i srpski (nivo B2-C1)

  Angliski, Slovenecki, Hrvatski, Srpski, Bugarski

  (srpski, hrvatski, srpsko-hrvatski, site varijacii bidejki mi e majcin jazik), angliski c2, germanski a2, spanski b2, turski pocetno nivo

  Англиски, Српски, Хрватски, Италијански, Шпански, Албански

  makedonski (majcin), angliski, bugarski, srpskp-hrvatski, albanski, i francuski ponekoj zbor

  Angliski, grcki, germanski, srpski, bugarski

  Англиски, италијански, словенечки, српски-хрватски

  Англиски, Шпански, Хрватски и Бугарски

  Српски, хрватски, бугарски, англиски, албански

  Angliski turski srpski i germanski

  Албански, Српски, Англиски, Шпански

  English, Turkish, Romanian, German

  Arapski, Gruziski, Mongolski I Kineski

  англиски, француски, италијански, српски, грчки

  Bosanski(Srpski,Hrvatski), Albanski , Angleski , Turski

  Bosanski(Srpski,Hrvatski), Albanski , Angleski , Turski

  angliski , francuski, spanski, germanski, ukrainski,slovacki

  Angliski, francuski, makedonski znakoven, hindi, kineski, spanski, portugalski

  англиски, германски, турски, грчки, руски

  Srpski slovenski hrvatski albanski

  Srpski

  Турски албански англиски босански

  Angliski arapski makedonski srpski turski

  English, Spanish, French, German.

  Albanski, grcki, angliski, italianski

  i poveke od 4

  Angliski,Germanski,Albanski, Shpanski, Srpski

  angliski, italijanski, hrvatski, albanski

  Angliski germanski grcki ruski

  англиски, српски, босански, хрватски

  english, german, france, italian

  7

  Ruski,srpski.bugarski.angliski

  англиски шпански српски турски

  Albanski srpskorvatski srpski makedonski germanski angliski francuski

  Турски албански англиски босански

  Angliski, ruski, italijanski, germanski

  4 ili poveke jazici

  Angliski, Germanski, Albanski, Srpski I Hrvatski

  Makedonaki srpski angliski germanski

  Angliski, srpski, Grcki, Germanski

  Angliski, Srpski, Germanski, francuski

  Eng., Ita.,De,.Bg,.Greek.

  Angliski,il

  Baram rabota

  Angliski,Germanski,Albanski,Srpski

  angliski, ruski, germanski, spanski

  makedonski,srpski,romski,angliski,spanski,germanski

  Анкетава веќе стана досадна, тргнете ја и дајте некоја нова. Благодарам.

  Angliski, italianski, hrvatski

  bugarski

  9

  Germanski Angliski Vlaski Spanski Srpski Italijanski

  Германски, Англиски, Француски, Италијански, Шпански

  Македонски, англиски, германски, руски.

  Македонски, англиски, германски, руски.

  angliski,spanski,albanski,bugarski .italjanski

  7jazici

  Македонски, Англиски, Српски, Шпански

  10

  Albanski.bugarski.angliski i srpski

  Angliski, francuski, germanski, srpski

  English, Srbsko hrvatski, Bugarski, Russian

  Albanski, Makedonski, Bosanski, Turski, Arabski

  angliski,srpski,hrvatski,bosanski

  Albanski italijanski makedonski romski turski

  Англиски, италијански, бугарски, српски

  англиски, италијански, грчки, албански и хрватски

  Srpski hrvatski angliaki spanski

  Poveke

  Makedonski

  .

  albankedonski, srpskohrvatski i angliski

  Romski turski angliski albanski srpski

  Angliski, srpski-hrvatski, bugaski, germanski

  angliski,italijanski,francuski,spanski

  англиски, шпански, чешки, португалски

  Англиски, Шпански, Бугарски

  англиски, германски, српски,бугарски

  Turski angliski norveski makedonski albanski srbski

  srpski makedonski albanski bosanski turski

  Albanski

  Makedonski germanski turski

  Albanski, makedonski, angliski, turski

  Србски, Англиски, Хрватски, Бугарски

  English, Spanish, Serbian, Bulgarian

  Albanski, angliski, turski, spanski..

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде