Vrabotuvanje.com - ZSF KOM DOOEL
Сподели
Tweet
Сподели
  • Адреса: Dzon Kenedi 2/1-1, 1000

Компанијата ЗСФ КОМ, во своето долгогодишно работно искуство има успешно инвестирано, проектиранo и изведено бројни проекти од областа на архитектурата и градежништвото.

Главни карактеристики во работењето на компанијата

  • одлична координираност и екипираност
  • добра организација при извршувањето на задачите
  • континуирана контрола за квалитетот на работење
  • индивидуален пристап на вработените кон зададените задачи
  • запазување на роковите

Високата стручна подготовка на вработените, постојаното усовршување и следење на стандардите, овозможија успешна реализација на проектите со посебни барања и високи стандарди.

Денес, користејќи ја техничко-технолошката структура, опремата со која располага, долгогодишното искуство, позитивното искуство со реномирани соработници и релевантни институции, компанијата е спремна да одговори на секое проектно барање во сите негови фази, од идеја до реализација.

ЗСФ КОМ е тим составен од професионални, вработени лица кои се стручни лица од повеќе области. Во процесот на реализација на проектите, тековно координира и менаџира високо специјализирани подизведувачи кои се долгогодишни соработници.

ЗСФ КОМ тежнее кон постојано проширување на своите активности и сопствени инвестиции и е во фаза на истражување и развој (со цел започнување на преговори во однос на воспоставување стратегии за партнерство) во следните области:

  • Термо енергетска изолација за максимално намалување на потрошувачката на електрична енергија
  • Градба на еко-објекти
     

"Тимот, предводен од Фатмир Етеми, вклучува високо образован и квалификуван кадар" 

Фатмир Етеми, Сопственик

 

СЛЕДИ ЈА КОМПАНИЈАТА И СТАНИ ДЕЛ ОД ТИМОТ!

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде