Vrabotuvanje.com - ДАТА МАСТЕРС
Сподели
Tweet
Сподели

ДАТА МАСТЕРС

Data Masters е првата Македонска компанија фокусирана исклучиво на консалтинг во областа на Business Intelligence и Advanced Analytics.

МИСИЈА

Нашата мисија е катализирање на процесот на трансформација на податоци во знаење и поддршка на секој клиент при трансформацијата во Data-Driven компанија.

КАРИЕРА

Во моментов целиме кон зголемување на тимот со Business Intelligence консултанти со основно, но и напредно ниво на знаење. Компетенциите и знаењето се прилично важни, но веруваме дека една компанија е дефинирана од карактерот на вработените, па затоа карактерот и вредностите на нашите вработени се најважни. Нашиот успех е дефиниран од одговорностите и однесувањето на секој од нас посебно, па затоа креираме атмосфера во која секој се чувствува опуштено, комфорно и мотивирано да го дава својот максимум.

Доколку сте спремни за предизвик да сакате да бидете дел од почетоците на една поинаква ИТ компанија,

Доаѓате од област на ИТ, Физика или Математика

Имате познавања од: SQL и/или Power BI / QlikView / Tableau

Добро го познавате англискиот јазик

Ве очекуваме!

Be the master of your data!

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде