Vrabotuvanje.com - ХАЛК БАНКА АД
Сподели
Tweet
Сподели

ХАЛК БАНКА АД

ХАЛКБАНК е еден од најголемите и најсилни брендови на македонскиот финансиски пазар.

Како најбрзорастечка банка на пазарот, Халкбанк АД Скопје денес значи:

 • Петта најголема банка на пазарот според актива, која изнесува 1.18 милијарди евра;
 • Петта банка по големина на профит, кој изнесува 10.6 милиони евра;
 • Присутност насекаде во земјата, нудејќи услуги на клиенти преку широка мрежа на филијали која вклучува 45 филијали;
 • Вработување за 700 вработени;
 • Мрежа од 8.016 активни ПОС-терминали достапни кај бројни трговски партнери;
 • Лидери во понуда на персонализирани банкарски услуги, како и во воведување на нови технологии и обезбедување на брза услуга преку високоразвиена, модерна платформа на алтернативни канали;
 • Општествено одговорна компанија која е посветена кон зголемување на општото добро за луѓето, природата, средината, културата и спортот.

НАШИОТ ГЛАВЕН ПРИНЦИПВАЖНИ СЕ ЛУЃЕТО

Да создаваме и да применуваме успешна корпоративна култура, давајќи му на значење на секој член од тимот кој го градиме.

ЗОШТО СМЕ СЕУШТЕ НАЈПОСАКУВАН РАБОТОДАВАЧ?

 • Можност за континуиран професионален и личен раст;
 • Обезбедуваме постојана внатрешна и надворешна сертифицирана обука;
 • Нудиме одлични перспективи за еволуција следејќи ги вашите потреби и квалитети;
 • Спроведуваме политика за годишно наградување преку системот на бонуси;
 • Обезбедуваме Приватно здравствено осигурување;
 • Негуваме опуштено и удобно, продуктивно работно опкружување; и
 • Организираме редовни тим билдинг,социјални и спортски активности.

Следете нè на: www.halkbank.mk

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде