Vrabotuvanje.com - Авицена ДОО
Сподели
Tweet
Сподели

Авицена ДОО

  • Адреса: ул. 1551 бр. 5Б, 1000 Скопје

 

​​

 ЗА НАС 


Уште од самото основање во 1991 година, наша основна и примарна дејност е промоција и продажба на висококвалитетни дијагностички тестови, реагенси, опрема и лабораториски потрошен материјал од областа на микробиологијата, трансфузиологијата, молекуларната дијагностика, имунологијата, клиничката хемија и сите други области на клиничката лабораториска медицина.

Долгогодишното искуство и постојаниот раст на полето на ин витро дијагностиката, ни овозможи имплементација на нови и современи дијагностички тестови по светски стандарди во многу лаборатории и здравствени институции во државава, секогаш држејќи чекор со новите достигнувања во медицината, а во пресрет на барањата и потребите на нашите клиенти.

Секогаш во чекор со новите достигнувања во медицината, а истовремено во пресрет на барањата на клиентите.

 КОМПАНИСКА КУЛТУРА 

  • ​Сатисфакција на високите барања на корисниците и исполнувања на барањата на пазарот.
  • Непрекинато подобрување на ефективноста на системот за управување со квалитет.
  • Опстојување во намерата за обезбедување реномирано место и присуство меѓу водечките компании на регионалниот пазар.
  • Континуирано подобрување на квалитетот на услугите и на производите со кои секојдневно работиме.
  • Постојано присуство кај корисниците со презентирање нови методи и техники на примена на производите од доменот на нашето работење.
  • Создавање и одржување синергетски односи на партнерство со добавувачите.
  • Поддршка и стимулација на креативноста на вработените, нивна иницијативност и одговорност кон квалитетот.

Високо ниво на професионализам, имплементација на нови иновативни ин витро дијагностички методи и маркетиншки решенија, синергетски однос со добавувачите и континуирана едукација на вработените како најважни услови за задоволство на крајните корисници и подобрување во целокупното деловно работење.

 ВРАБОТЕНИ 


Својата успешна работа Авицена дијагностика ја темели на својот менаџерски тим и на сите свои 40 квалификувани и обучени вработени, меѓу кои врвни биохемичари, биолози, земјоделски инженери, биохемиски инженери, лабораториски биоинженери, електроинженери, доктори по општа медицина, фармацевти и економисти.

Сите вработени се квалификувани и обучени за проблематиката и за програмата што ја работат, во матичните куќи на странските партнери со кои соработуваме.

Доколку сте заинтересирани да станете дел од успешниот тим на Авицена дијагностика и сте согласни вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на потенцијални кандидати, испратете ја вашата професионална биографија на e-mail: kariera@avicena.com.mk со назнака „за надополнување база на податоци“.

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Со продолжување на прегледувањето на страницата се согласувате со употребата на колачиња. Повеќе за тоа можете да прочитате овде