Vrabotuvanje.com - USTA Dönerci
Сподели
Tweet
Сподели

USTA DÖNERCİ®

За брендот:

Usta Dönerci®, е основана од страна на TAB Gıda, лидер на синџирот на ресторани со брза услуга, во 2013 година. TAB Gıda комбинира 20-годишно искуство со својата изработка и создава брендот Master Dönerci®, исто така TAB Gıda ги комбинира висококвалитетните производите со разумни цени и врвен квалитет на услуги и ги понудува на своите клиенти.

Уникатниот вкус на Usta Dönerci® доаѓа од внимателно одбрани материјали. Usta Dönerci®, работејќи со добавувачи кои произведуваат во меѓународните стандарди за квалитет, без да ги жртвуваат класичните методи на правење, секогаш на своите клиенти нудат само вкусни производи и сорти на донер, подготвени со природни, неизменливи состојки. TAB Gıda ги повикува своите клиенти да ја живеат традицијата на илјадници години вкус на Анадолија во повеќе од 80 ресторани во Usta Dönerci® во Турција.

Usta Dönerci®
 

ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Ако треба да дадеме кратки информации за функционирањето на системот:

Нашите пријатели во телефонскиот центар ќе добијат и ќе ги евидентираат прелиминарните информации на кандидатите. Во втората фаза, рестораните ќе ги оценуваат апликациите и ќе извршат интервју со соодветните. На крајот од процесот на интервју, најсоодветните кандидати ќе можат да бидат вработени во нашите ресторани, во нашиот телефонски центар или во нашата канцеларија.

На овој начин, ќе можеме да архивираме и да ги пријавиме информациите за кандидатите и апликациите на многу поздрав начин. Со внесување критериуми за кандидати, ние ќе можеме да комуницираме со кандидатите побрзо и полесно.

За идните апликации за нашите брендови Burger King®, Sbarro®, Popeyes®, Arby's® и Usta Dönerci® на прво место беа обучени 15 лица кои служат во нашиот центар за повици. Покрај тоа, 2 İK специјалисти за човечки ресурси лица се овластени и обучени за специјалисти за човечки ресурси, кои ќе ги пријават повиците во нашето седиште и ќе координираат со ресторани, исто така се овластени и обучени во овој поглед.

Како TAB Gıda ние сме подготвени за оваа нова апликација која не возбудува и не мотивира.

Со нетрпение ги очекуваме апликациите на нашите кандидати кои се возбудени за нашите брендови и ги задоволуваат потребните критериуми.

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде