Vrabotuvanje.com - ЛПП
Сподели
Tweet
Сподели
  • Адреса: Bul. Partizanski Odredi, 1000 Skopje


Со искуство над 25 години, во областа на fashion retail, со застапенот во 39 земји во Европа, Африка и Азија, над 1962 продавници и 29.930 вработени, LPP, интернационалната групација доаѓа и кај нас во Македонија, во Skopje East Gate со сите свои 5 бренда.

LPP раководи со пет познати брендови: Reserved, Mohito, House, Cropp и Sinsay. Секој бренд е насочен кон различна целна група, нуди различен стил и претставува поинаков начин на изразување.

 

LPP преку
бројки

 

 

Нашиот тим го сочинуваат над 29930 извонредни, енергетични и посветени вработени. Ние сме водени од страста. Тоа е причината зошто постојано сме во потрага по нови предизвици. И се стремиме заеднички како тим да бидеме најдобра компанија за облека во светот.”

 

 

Среќни сме што на пазарот носиме 5 нови бренда на македонскио пазар, а со тоа и нови продавници со различен формат и концепт. Cекој бренд е препознатлив сам по себе, па и самиот дизајн и уредувањето на продавниците е иснпирано од главните мотиви. Нашата идеја е кога ќе влезете во секоја продавница, едноставно до го вдишите и препознаете “концептот” и пораката на самиот бренд.

 

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Она што е многу важно за LPP е негувањето на организациската култура. Со години се работи на компаниските принципи – одговорност, отвореност, почитување кон останатите – а исто така тука е и креативноста и неформално работно опкружување. Во комбинација со квалитетите на вработените и можностите за личен и професионален развој, и заедничка пасија за мода, LPP гради силна и хармонична организација.

 

КАКО СЕ ГРИЖИМЕ ЗА НАШИТЕ ВРАБОТЕНИ

Веруваме дека нашите вработени се нашата најголема сила.
Заради тоа се трудиме тие да работат сигурно и удобно.
Kако благодарност за нивната посветеност им ги нудиме на нашите вработени следните бенефити:

 

LPP се присутни во
39 земји

 

1991 е годината кога двајца матуранти од Сеучилиштето за технологија во Гдањск, Marek Piechocki и Jerzy Lubianiec ја основале LPP.

LPP означува: Lubianiec, Piechocki и партнерите. Компанијата е основана во Гдањск, а главната канцеларија е таму и до ден денеска.

5 БРЕНДОВИ Создадени се за помалку од 30 години. Тоа се: Reserved, Cropp, House, Mohito i Sinsay. Секој бренд има своја единствена автентичност.

39 држави - Тоа се места каде ЛПП има свои продавници во Еропа, Азија и Африка. Секоја година компанијата ги воведува своите брендови на нови, непознати пазари.

1962 продавници - Ова е бројот на ЛПП продавници кои вршат продажба во самата продавница и преку интернет,така да сите имаат лесен до понудите на компанијата.

 

 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде