Vrabotuvanje.com - МАЈОРЕЛ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели

МАЈОРЕЛ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Кои сме ние?

Ние дизајнираме, градиме, и испорачуваме целосно корисничко искуство за некои од најпочитуваните компании во светот – родени од дигиталната ера и вертикално-брендирани.. 

Нашиот сеопфатен глобален отпечаток во 31 држава ширум пет континенти, со повеќе од 60 илјади луѓе и 60 јазици, докажува дека можеме да испорачаме флексибилни решенија кои ја користат нашата уникатна експертиза во културолошка повеќеслојност, што е од суштинско значење за вистински извонредно корисничко искуство.

Луѓето на Majorel се разликуваат по специфичниот тип на жар и енергија; секој ден сме мотивирани да се движиме подаелку и да постигнеме повеќе. Ние сме пргави, снаодливи, отпорни, агилни, и фокусирани; ако и ти си како нас, ќе ти овозможиме средина во која ќе напредуваш и ќе се развиваш.

Во срцето на Скопје, горди на победничкиот мултикултурен тим и уникатната бизнис култура, во Majorel Македонија ти нудиме извонредни можности за твојата кариера. 


Животот со Majorel Северна Македонија

Во Majorel веруваме дека е важно да му се дозволи на човекот да расте и да се развива како индивидуалец. Ја наградуваме оригиналноста, поттикнуваме креативно самоизразување, и им ја даваме на вработените слободата да си бидат свои. Овој пристап е отелотворен во нашите заеднички вредности: креативност, извонредност, и почит. Мотивирани сме од нашите луѓе!


Што можеме да ти понудиме

Во Majorel веруваме дека е важно да му се дозволи на човекот да расте и да се развива како индивидуалец. Ја наградуваме оригиналноста, поттикнуваме креативно самоизразување, и им ја даваме на вработените слободата да си бидат свои. Во исто време, во Мајорел ќе ја имаш шансата да работиш во мултинационална околина за некои од најпознатите брендови во светот.


Бенефиции

  • Програми за кариерен развој
  • Здравствено осигурување
  • Wellbeing програма
  • Флексибилен распоред и договор на полно или скратено работно време
  • Конкурентна плата и бонуси за учинок
  • Меѓународна и мултикултурна работна средина
     

Приклучи се на нашата глобална организација и мултикултурен тим кои секојдневно растат.


www.majorel.com/skopje

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде