Vrabotuvanje.com - БИОТЕК ДОО
Сподели
Tweet
Сподели

БИОТЕК ДОО

Биотек е основан во 1999 година со двајца вработени и цел да се продре во клиничкиот и индустрискиот сектор. Нашата понуда од високо квалитетна опрема и потрошен материјал и обучениот персонал и врвна поддршка и услуга се причина за нашиот успех. Денес Биотек во својата групација брои над 50 вработени со цел напредок на секое поле.

Биотек и Биотек Косово се ексклузивни дистрибутери на врвна лабораториска опрема и реагенси за Македонија и Косово. Ексклузивно застапуваме дел од најдобрите производители на лабораториски регенси, потрошен материјал и опрема во светот. Во последните 20 години се докажавме како сигурен партнер во продажба на високо квалитетна лабораторска опрема и потрошен материјал, пост-продажна поддршка и сервис, како и апликативна и техничка поддршка.

Со нашето 22-годишно присутво на македонскиот пазар, станавме едни од лидерите во нашата област. Нашите производи се користат од страна на: доктори, фармацевти, биохемичари, хемичари, биолози, инженери, екологисти, лаборанти, сестри... Секојдневно ја докажуваме довербата на нашите корисници со подобрување на професионалниот пристап прилагоден на нивните потреби.

Понудата на Биотек и Биотек Косово се состои од: опрема, реагенси, потрошни материјали, сервис и резервни делови во секоја од нашите програми.

Нашата визија е да станеме регионален лидер на високо квалитетна лабораториска опрема, реагенси и лабораториски потрошен.

Нашата мисија е да сме суштински дел од секоја модерна лабораторија во клиничкиот и индустрискиот сектор, застапувајќи најсофистицираната лабораториска опрема, реагенси и потрошен лабораториски материјал како и комплетна поддршка за одржување и сервис и апликативна поддршка преку високо квалификуван и обучен кадар.   

Нашите вредности

Нудиме врвен квалитет со најдобрите цени и најдобра пост-продажна поддршка.

 • Одлично обучени вработени
 • 24 часовна поддршка
 • Залихи
 • Добро организирана, навремена достава
 • 22-годишно искуство
 • Одржување на систем за квалитет
 • Меѓународно присуство

Вашите потреби се нашата примарна цел и во тој правец секојдневно се подобруваме за задоволување на сите ваши барања.

         Активности

 • Редовна едукација на вработените преку разни видови тренинзи и обуки во земјава и странство.
 • Партиципирање на конгреси од областите кои ги покриваме.
 • Организирање на семинари и работилници.
 • Континуирано подобрување преку системот за управување со квалитет ISO 9001.
 • Регионално проширување на нашите активности.
 • Постојано реинвестираме во нашата компанија. Во 2019 година ги проширивме и реновиравме работните канцеларии по најсовремени услови..
 • Континуирани маркетинг активности.

 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде