Vrabotuvanje.com - СКАНДИНАВИАН ЛИВИНГ ДООЕЛ
Сподели
Tweet
Сподели

СКАНДИНАВИАН ЛИВИНГ ДООЕЛ

 

ЗА JYSK

JYSK е еден дански расказ на еден човек кој имаше доверба во својата идеја која е купување на квалитетна роба во поголеми количини и можноста да им нуди на своите клиенти по прифатлива цена од другите места. 

ДЕНЕС, JYSK GROUP има повеќе од 2.700 продавници, 23.000 вработени во 51 земји, и има годишен обрт од 3.58 милјарди €. Растот е стабилен и контролиран, овозможувајќи им на стотини нови колеги да и се приклучат на нашата група.

Продавниците на JYSK можете да ги најдете во:

Данска, Норвешка, Шведска, Финска, Полска, Чешка, Хунгарија, Холандија, Словакија, Германија, Аустрија, Швајцарска, Исланд, Канада, Грендланд, Фарските Острови, Естонија, Латвија, Литванија, Украина, Косово, Бугарија, Казакстан, Романија, Франција, Обинетото Кралство, Словенија, Македонија, Хрватска, Италија, Шпанија, Босна-Херцеговина, Кина, Србија, Индонезија, Арменија, Црна Гора, Грција, Сингапур, Виетнам, Албанија, Малта, Португалија, Георгија, Белорусија, Таџикистан и Молдова.

JYSK е најголемиот снабдувач во северна Европа на квалитетна роба за вашата спална, бања и за целиот дом, со пристапни цени.

JYSK ВРЕДНОСТИ

Ние во JYSK веруваме дека секогаш можеме да направиме подобри и големи нешта, со кои што во иднина секогаш ќе бидеме во можност да имаме одлични понуди за нашите клиенти.

Ние ги собравме нашите општи знаења за иднината на JYSK, за да креираме наша мисија и визија. Ние сакаме да направиме повеќе за нашите клиенти од атрактивната понуда базирана само на ниска цена. Нашиот концепт секогаш треба да зрачи во нашите добри понуди за нашите клиенти.

JYSK Мисија

  • Една голема скандинавска понуда во рамките на спиење и живеење.

JYSK Визија

  • Да бидеме првиот избор за клиентите
  • Да бидеме првиот избор на фирмите кои работат на малопродажба
  • Да бидеме најголемиот и најпрофитабилниот ланец на продавници

JYSK Раководител

Еден менаџер на JYSK треба секогаш треба да обезбеди според негови/нејзини професионални и персонални овластувања, дека секогаш сме на правиот пат за нови резултати, и дека вработените се секогаш  блиску позади нив. Не дека така треба, туку затоа што тие тоа го сакат. Тоа е причината зошто нашите менаџери се од суштинско значење за нашиот успех.  

ЛИДЕР

Ориентиран на резултати, решителен, одговорен и проактивен. 

ТРЕНЕР

Развива, инволвира, дава фидбек и фокусиран.  

КОМУНИКАТОР

Видлив, мотиватор, убедлив и информативен.

Дали сте подготвени да бидете дел од најдобриот тим? СЛЕДЕТЕ ЈА КОМПАНИЈАТА!

 

Vrabotuvanje.com.mk користи колачиња (анг. cookies) за да ви овозможи подобро корисничко искуство. Повеќе информации можете да прочитате овде